返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!www.tvboxnow.com3 X$ R( L; |$ h
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
www.tvboxnow.com; H! \0 ^& N& O& ]

/ {. e+ w1 i' Q5 f成半年無見,好開心見番你。tvb now,tvbnow,bttvb1 h" |- b/ U5 F
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

- j- u( j0 z, [tvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...tvb now,tvbnow,bttvb/ ~" I4 n* N0 a! T3 _2 Q
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

2 h$ P4 i5 a  s
, h% E3 v- J# q4 }8 W4 G0 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成半年無見,好開心見番你。www.tvboxnow.com& {& O. q( U# T+ u! X& f
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
' K  x' |5 X! X; _  pwww.tvboxnow.com2682052
, r' J! ~! n, d: c/ k9 oleekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
) Q9 g2 y. _- Cwww.tvboxnow.com
# F6 ], T' ^  l0 Q. Hwww.tvboxnow.com楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...* O7 m+ @1 x, M4 }3 q8 p
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
3 s& |0 m, ~# }# r) Stvb now,tvbnow,bttvbmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
# U+ I- Y4 h& A9 n: U公仔箱論壇  l4 s9 L; Z0 O, w
女工要著吊腳褲架咩??
1 u# b& l( j/ _/ s2 `* o
# h5 y- Y, f! i
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
- m- Z- A! E! x; Vtvb now,tvbnow,bttvb另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
6 v! D% P* f/ a6 U7 a# H/ E- U公仔箱論壇molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
1 _7 q# Y7 F# F* F5 p+ n2 qwww.tvboxnow.com* Y2 E4 `" p! U2 d. U- o7 {
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
. L, |, s9 G5 C' _* \5 rwww.tvboxnow.com
) B% [# k$ n3 Z8 f# Atvb now,tvbnow,bttvb
1 S3 V0 i9 r9 g; Wtvb now,tvbnow,bttvb你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  o4 b" S: J+ C8 i1 `
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 o6 V0 e. v) J$ |8 U' y/ C  ~
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
' v1 c( t, Z# @* r+ S# o- tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2682931
- W& c3 T1 P! @* H/ uwww.tvboxnow.com其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!  M  q- j' [1 ^8 P4 w" E

) c- ]! |8 P+ y: fwww.tvboxnow.com2682948
) m- ~- T9 D) \) p) x4 `0 Q2 S$ Ewww.tvboxnow.com你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
* j( J. \/ t; V  u& YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...公仔箱論壇; K6 ~2 u  Y4 j4 v+ b3 k, h" j
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* J# M" R& \$ M$ g
- ~( E: E; ~2 o7 c
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
公仔箱論壇5 U! n5 ]3 _2 j% l' E% U0 Y* V' ?. y

' t$ N. }7 b! h9 I6 G, L2 A話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
/ u6 Y( }. W! Q- j公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* y8 b& X) r  t2 z5 |% z$ G# E# T/ d- p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; _8 l, b9 \9 s4 ?; X+ V( F6 J: t
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
; n) G' S0 s4 S. Y5 [- I講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
) |# |/ I# K( v& t/ D9 G8 w& p公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
3 T  W, M% M  `tvb now,tvbnow,bttvb( y0 K6 p6 H/ p4 e7 c( d
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........