返回列表 回復 發帖
馬仔做戲唱歌一路都保持水準,穩中求進步,一直都很欣賞他,可惜在tvb際遇麻麻不受重視。不知他什麼時候拍下一部tvb戲劇?
15# leekwoklam
% D5 t' s% R( A9 b4 t' J/ Y& S2 V公仔箱論壇馬仔有攞過最受歡迎男角色,不過攞唔到視帝,d劇集又成日俾人塞去炮灰檔,又無大製作參與,咁先同tvb講byebye。
8 \% n0 L( ]3 e$ {3 [公仔箱論壇spacesand 發表於 2014-2-24 11:54 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% ]0 Y4 G' ?! K
都好戥佢唔抵,幾乎套套劇都安排喺炮灰檔播出,但好彩佢夠爭氣,收視一直都好好。今次就唔多樂觀,希望遲啲可以升番,保持佢收視福將嘅金漆招牌。
" \; J+ }5 y- ]6 B8 w: S  r  J- ltvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb: H3 ?- q! F1 W# N5 ~7 E! `
講到無得參與大製作,印象好深刻係兩年幾前嘅《回到三國》,馬仔拍巡禮嗰陣關二哥造型型到爆,同吳RON都有火花,搞得我鬼死咁期待,可惜最後因為高層因素冇得拍。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 w7 t! R* _4 @+ Q. @

# N0 j: e! k5 T( q5 K, q0 ^2 S) Q8 @4 Z細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。www.tvboxnow.com" I2 o6 r2 V( S6 @4 R
leekwoklam 發表於 2014-2-28 11:27 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 e9 Z$ ^  ?) q. F. i0 f
講到呢樣就要怪無線,唔知邊個NC唸出“他不是學友,他不是黎明,他不是克勤,他是馬浚偉”嘅宣傳口號,無啦啦得罪天王班fans,點會有運行?
我覺得呢套篇得幾好,
& ^% f1 S' y; X" |* a% o. \公仔箱論壇好有以前d "故鄉" 味TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% N8 C! K9 \2 i% j+ F

a* k/ a7 i" g+ n, U- G1 u' a公仔箱論壇算係呢段時間入面有d 劇情嘅戲囖...6 p9 ?6 a2 C+ G1 u
公仔箱論壇" C' I4 G* N8 X! U, M# c% ~
支持馬浚偉.   以前都好 like 佢.www.tvboxnow.com6 E3 F/ G1 X% P8 {
shibala 發表於 2014-3-4 03:35 AM
( l! A8 \5 Y+ F  |4 o' z4 dtvb now,tvbnow,bttvb套劇一開始真係麻麻,如果唔係馬仔我可能完全唔會睇。但慢慢睇落就覺得唔錯,所以我一定會繼續支持佢
3 }) m: f; j8 q( u9 M
啱!好心做壞事,簡直越幫越忙就真。
" U% e2 ?6 L1 a$ q4 ?& }# @2 A, k0 {+ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。luckyfish大哥或大姐, 你都好熟嗰期啲新聞喎,真係好勒,多個老友參與討論。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 k5 v1 B. q8 ?9 V
leekwoklam 發表於 2014-3-10 02:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 V9 n6 P! z1 T5 w/ c
我係大姐,講太多就曝露年齡喇,哈哈。。。但其實我係之後先留意到單新聞,主要都係想了解馬仔多啲
4 q/ F: P2 b9 Y8 _( Z. C3 ^/ S% G& P9 z! {# }
tvb now,tvbnow,bttvb$ L! Y' U1 `+ V. l" X# @  |  s$ r
係呀?總之多謝你報料,請繼續支持本論壇。
: d: D7 m" d& I3 b9 l8 h
8 a% r3 _9 S! u4 p9 ]5 b/ M! q8 ztvb now,tvbnow,bttvb報載___________________________________________________________________________________________________
- i" M& _1 b; q8 w/ g! I* ntvb now,tvbnow,bttvb出席本劇宣傳活動時,馬仔說:「最意外是觀眾喜歡我唱的 ...
) Z, t" M# m# y- _0 Dleekwoklam 發表於 2014-3-11 11:08 AM
+ Z% c. l, D: H- a( Ntvb now,tvbnow,bttvb有時間都會多啲上來。話到要拍mv兩三個禮拜都冇乜動靜,希望真係會有,首歌越聽越好聽,好中意馬仔把聲
' D" @( {. l5 z9 mtvb now,tvbnow,bttvb另外馬仔好似緊係同tvb簽一部部頭約,下次再拍唔知係幾時。。。
本帖最後由 luckyfish 於 2014-3-12 08:31 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb1 t8 Q3 h* \$ l) f0 T

& E8 E! x* ~& i" h1 d公仔箱論壇
% W( a( X7 t' ]% U$ k/ L1 ]: J2 u% `+ z2 G3 R. m
係囉!TVB成日揾人笨架,印象中以前馬浚偉拍《紫禁驚雷》MV時又係比無記“過咗一棟”,攪到佢事後非常之唔happy囉。
9 x1 r. E2 C' E3 g3 Zwww.tvboxnow.com2693574, \, N; o9 b5 n4 M: z
leekwoklam 發表於 2014-3-12 01:22 PM
# N; u9 s! m& [: q# l# x呢樣我又未留意到窩,馬仔真係唔開心俾人拍到好似僵尸?聽你講咗睇番又有少少似,但依然咁靚仔。嗰陣佢同tvb有啲爭執,最後仲決定唔續約,唔通因為咁被人玩?公仔箱論壇: R* {; [4 E+ o5 ~+ U
馬仔今日更新微博,唔知係咪拍MV。。。
套劇終於播完,都唔捨得架。結局的確係老土又唔合邏輯,家揚俾木板撞完又到木頭,真係唔識閃?最後仲失蹤失憶,好彩最後都算happy ending。應該唔會有續集,唔通要講佢地點教啲仔女,定係有第三者。馬仔演技進步咗,感動到我