返回列表 回復 發帖
我日日都來等你呢首歌出爐,哈哈,剛剛見到就第一時間跑入來聽了。 前後聽了兩次,第二次播得好D,就下載了收藏了。我去食完個早餐,再寫評論給你呀下
7# jenniferdream 9 v: R! o9 f2 V; v

& t3 Y2 `& e3 U( W* `' C妳在香港時間 2:20 am 食早餐.除非妳不是在香港.
6 H! z" g. I7 v+ U& U( xwww.tvboxnow.com妳可以食完早餐先留言.留位寫 reserved 咪得.) c( v3 ~0 l0 V1 p2 d( q8 `; V
唔好嗰小小積分都呃.
$ `# o; q3 d1 _: H6 Qtvb now,tvbnow,bttvbpinaroo 發表於 2014-2-19 02:21 AM
; R/ b8 @& N2 B9 Q0 @+ Y8 A
www.tvboxnow.com  H4 x5 ]5 o( l3 A
a.m. 就當然系食早餐喇。甘你又點解成日夜媽媽都係到回帖,你唔係HK住架。我得鬼閒呃你果
5 @! K: {& }8 y一分 。你唔俾分我都無相干。好歌我要慢慢聽,聽真有咩可以挑剔吖嘛。不過好似唔多覺 。不過都要聽多幾次。要係雞蛋裡挑骨頭。嘿嘿
本帖最後由 jenniferdream 於 2014-2-20 03:47 AM 編輯 . w6 Q/ j# n7 h& {; I$ Z' M8 L

6 ]5 u- z; m. M. G 16# pongpong0715 9 ^" H# U) g' c: p+ e0 H) ]2 w) f
www.tvboxnow.com& J( ^% D- Y5 N8 T. [
傻啦,你首歌唱得好好呀 ,唔覺有咩問題。呢首好難唱架。我系網上聽過好多人唱。你個版本算是優秀了
+ i  {/ v6 Y* J7 t& u# v3 v0 K" f1 F公仔箱論壇2 W: z# h( x- a
我聽得出你好盡力唱首歌。 唔觉感情唔够,因为每一个人唱歌既表达方式都唔一样。只要聽得舒服好听就夠了。有時加太多感情,會俾人有壓逼既感覺。至於咬字唔係太清晰我又唔覺,至少我沒有看歌詞,我都能聽得到你每一個字  ) V6 M  c4 ^( {) Y2 c
7 \% M; @1 l# t% N! U/ ?
唔好對自己過份要求, 這只會做成壓力唱歌。要保持 輕鬆既狀態,唱得好唔好唔係重要,重要是你能唔能夠享受過程。 1 G9 N0 P* [* p- i! @

* J3 q  G: a4 R4 `: ^2 c2 vwww.tvboxnow.com謝謝你分享這首歌 ,你有無興趣再唱其餘的兩首歌, 我覺得都好適合你唱。網上面好少人翻唱。你喜歡劉德華嗎?
. h" f' Z. A6 }  Y+ L+ q7 Ftvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com) M& i0 ~/ F" _0 w
再次謝謝妳的鼓勵
/ L8 ]* E/ t" n3 Z6 C8 h- m/ ?2 H. k  j, t7 @; T
劉德華也是我偶像,既然妳支持我,
; a- f3 Z5 c+ W; n7 `4 C給我點時間,讓我翻唱餘下的
' O/ W5 E, A) [" Vtvb now,tvbnow,bttvb
, `* H2 I4 X7 V( K3 |此區有妳、其他友好和版主,雖未能一一盡錄,公仔箱論壇. g/ \1 G  O" e$ z  T% M/ a% F
但令我覺得是個可以好好分享、交流唱歌技巧的論壇! ...公仔箱論壇  ^! C6 l; y6 T) i( {
pongpong0715 發表於 2014-2-20 01:11 AM
+ e$ r9 ?& H3 }6 [* S; _( w1 Lwww.tvboxnow.com
8 v* o, ^: [9 ]0 f+ lwww.tvboxnow.com5 M: @  }- k- G" n/ Z
你慢慢唱啦,唔急架。我都係劉德華既fans,送張我在網上畫既圖俾你吖。我見到你又剛剛發了這個圖,哈哈。
% c: ^4 x  K3 R& Q7 \: E' |' ^& [www.tvboxnow.com
7 x# p1 G' w' _) k& Otvb now,tvbnow,bttvb

' x- S% H# J8 o  A# j3 ~4 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 k( F$ ?6 [3 d, ]& o! l, o0 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

. c$ U: C! z6 J& A
3 T6 M* Y) e- E! UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb/ m6 V2 {! q' b: S

$ r9 M* }* }, {% r0 Wwww.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件