返回列表 回復 發帖
有咩睇呀?
Youtube........。
好的分享,推呀!
嘩!比啲聲嚇親訓唔著呀!
喂!你地有冇咩分享架,我都有唔小經歷
呢幾年真係接觸好多眾生,古曼童,蕉精,等等
3 Z& e0 R6 C/ b9 ~: W+ P9 j公仔箱論壇過往都無咁直接靈體的,古曼童,一向都聽古曼童多,古勇就第一次聽,眾生都要食齋真係未諗過
古勇係管理古曼童的,比古曼童高級一點的
你地呢有冇分享先
https://m.facebook.com/hkelephantgod
2 Q# d: c, g5 Z. t/ S' X我去左紅磡鶴園街象神金殿四年啦!好多神蹟架
3 V7 x- \; {  P/ J3 |0 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 n6 O8 w9 r2 c- u4 F5 p- D. pwww.tvboxnow.com今日有冇去潑節呀~
4 J' H( j1 e( E% ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我去左象神殿浴佛呀~超多人呀~~~~重好熱,今日派左呢張佛咭呀~公仔箱論壇  t8 P  J4 S* |5 X
《浴佛及佈施精美平安佛咭》TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 c- F$ w- X3 J4 X
金殿將於4月13~15日舉行浴佛息災儀式,同時為信衆加持納福,並佈施精美的平安佛咭,歡迎參與,共沐法喜!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
NETNET882 你去左4年?? 我CLICK 入去見有象神拜, 又近我WO口~~ 我做SALES 岩晒。。。HEHE 想問要比幾錢GA。。。????tvb now,tvbnow,bttvb1 G0 W) i5 ?6 |8 u2 _: n

]% r8 [! ^4 Q( l麗華姐。。。我係 3 樓返工,。。。而家5覺好陰深WOR。。不過我亞姐話呢半年好左好多呢 ...公仔箱論壇# h9 ?: S/ j: j5 k$ F; j- v
meow7027 發表於 2014-4-13 06:32 PM
. r' z2 I3 E& n' `- N: Gmewo裝香求簽問事都唔使錢,佛堂只供參拜,不作參觀
- A4 r! X4 e2 v9 L) n" R: B5 ^2 k1 x, ?+ jwww.tvboxnow.com係象神金殿見過好多事,上身咩都有,有啲善信見到神囉
早晨~ 各位 & NetNet882 其實 好近我返工地方.....不過有D驚驚...LUNCH 如果出得去食..係門口裝下先~www.tvboxnow.com: }5 x6 J0 s* ]
" V& f0 b, j+ k& u. X- j

/ i4 ^6 ^: }/ U: ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。THXTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ a+ S2 b: ^' @
meow7027 發表於 2014-4-14 09:17 AM
meow你去下啦!唔陰森重好莊嚴添,每尊神都好大尊的,唔識有工作人員教你,只要有尊重的心就得架啦!
鬼上身都見唔小,語氣態度會唔同左架,但被上身的人,就會有意識同記憶,但自己就控制唔到囉
如果我朋友鬼上身,我會唔知點算 給鬼上身那個的態度和眼神簡直是另一個人一樣~; |9 {6 w7 t/ R/ T. j
olivesu 發表於 2014-4-16 05:39 PM
其實你可以同佢傾下計,心平氣和了解下先,佢會答你想點的,我係佛堂都見唔小,我個囝都試過,但有真有假囉
108# netnet882 Net net 傾計?上次我朋友上身已經嚇c我,你可否分享多啲呢?; H  f/ D- l- |
異味 發表於 2014-4-19 12:02 AM
第一次遇見係個女人被靈體上身,佢搵過好多師傅幫手,但到頭來都係搞唔掂,後來來到先知,係佢前生纏繞,亦一直保護住,而令到當時人,陰氣過盛,而道致常給眾生纏繞。