返回列表 回復 發帖

[英超-枪手报仇,指日可待!! - 赛前&赛后+精神支持+讨论区]

,  描述: 日期: 2008年3月16日[星期日], 香港時間-凌晨1:15分開賽

阿仙奴 米杜士堡

[英超-第三十轮报仇指日可待!!+区]

(英超唯一击败阿仙奴嘅队伍)

日期: 2008年3月16日[星期日], 香港時間-凌晨1:15分開賽

地点: Emirates Stadium

希望大家一起分享  

[最新消息]+[赛情分析]+[专业评论]+[赛后检讨]+[官方情报]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我估计阿仙奴阵容

(4-3-1-2)

Almunia

Sagna   Gallas   Senderos   Clichy

Eboute   Fabregas   Flamini

Hleb

V.Persie  Adebayor

我估计阿仙奴候补阵容

Lehmann        Gilberto        Denilson       Bendtner         Song
米杜士堡係呢季唯一一队侅英超击败阿仙奴嘅队伍!
虽然侅主场作战,但我估计Wenger应该唔会轻敌。
比起米杜士堡,我哋呢场波有更场嘅休息时间,
所以我有理由相信枪手一定会踢得非常卖力。
arsenal 主场碰上克星,小心迎战
WLT遘得冇错!
唔理对手有几强或几弱,
叫得"克星",
一定有佢嘅理由,
今年"克星"效应特别强!
曼联两次对上曼城,
就係今年各球队嘅榜样!
近三季對賽統計
阿仙奴勝米杜士堡勝

近六次對賽結果
賽事日期主隊賽果(上半場)客隊
英超09/12/2007米杜士堡2:1(1:0)阿仙奴
英超03/02/2007米杜士堡1:1(0:0)阿仙奴
英超09/09/2006阿仙奴1:1(0:1)米杜士堡
英超14/01/2006阿仙奴7:0(4:0)米杜士堡
英超10/09/2005米杜士堡2:1(1:0)阿仙奴
英超09/04/2005米杜士堡0:1(0:0)阿仙奴
我相信这场我厂应该回勇了啦!!
Jack兄,你觉得会是什么成绩呢??
原帖由 bernardlhtan 於 2008-3-14 03:44 PM 發表
Jack兄,你觉得会是什么成绩呢??
嗨Bernard兄!
我估呢场阿仙奴可以入三球!
唯一比较担心係究竟Persie受伤出来之后,
能唔能够融入球队!!
但同常Wenger都一定会确保啲球员係真正Fit,
先放佢哋落场!
我也是猜3-0喔!!
希望我们预言的可以成为现实啦!!

哈哈。。。咁就要先做個"

阿仙奴 3-0 米杜士堡

jackson兄我都希望阿仙奴嬴3:0

回復 #13 woodstock1221 的帖子

哈哈。。。咁听日就等阿仙奴展开大撕杀啦。。。。:onion03: :onion03: :onion03:
原帖由 jacksonkua 於 2008-3-14 20:25 發表
哈哈。。。咁听日就等阿仙奴展开大撕杀啦。。。。:onion03: :onion03: :onion03:
好唔開心喔歐聯要對利物浦