返回列表 回復 發帖
買早餐先,順便帶件三文治比我
lhy92725 發表於 2015-2-15 05:48 PM
一陣有得食。 唔好行開喎。
起身賣金幣
BeiDouChef 發表於 2015-2-15 05:40 PM
真係要賣返幾個金幣先有錢買早餐咯。
叫掌門起身啦
lhy92725 發表於 2015-2-15 05:39 PM
唔使叫啦, 自動起咗。
佢收埋晒啲私己錢。
等你真系餓鬼死啦
lhy92725 發表於 2015-2-15 10:16 PM
唔會, 就出啦, 好快返到黎。
貓貓未瞓就快啲過黎食三文治啦.
你都就佐好耐了哦
lhy92725 發表於 2015-2-15 10:29 PM
真係足足有成粒鐘咁耐. 因為今日好難揾到停車位. 揾咗好耐下. 如果唔係太凍同太大風真係行路都行到咯.
唉, 冇法啦. 唯有幫你留返听日做早餐啦.
掌門有沒有做功課哪個金幣無人買?
Pedestrian_A 發表於 2015-2-15 04:49 PM
我當然有做足功課.依家仲有你未捒到心水金幣咋.

參與者購買號碼購買金額頁數
BeiDouChef55000000881
chan200308105000000881
lckiong85000000882
tomlin82025000000882
lhy9272595000000882
mycheung.8105000000882
o0月115000000883
fls12575000000884
craig168195000000884
CC5173500000884
chowold2135000000884
Andy.y115000000886
老影迷15300000889
ccw-james165000000890
HENRY_168115000000890
巧開來105000000890
nikon-d700035000000891
mintone15000000892
SweetLemon125000000893
simta145000000894
蔡培煜105000000897
jerez.sherry123185000000897
金石良75000000898
黑川185000000899
mecaca125000000899
hungyu25000000901
gracechanstuart195000000902
hkdog1997175000000905
min-tim115000000909
chi54haw205000000915
各位早午晚好.
今日系米落大雪啊
lhy92725 發表於 2015-2-16 08:17 AM
今日冇落雪. 但好大風, 都幾凍下.
Ken 掌門 晚上好!!!
gracechanstuart 發表於 2015-2-16 08:11 AM
grace晚上好.
4 6
Pedestrian_A 發表於 2015-2-16 05:34 AM
等緊你.
也需要買午餐
Pedestrian_A 發表於 2015-2-16 05:31 AM
午餐唔得閑出去買咯, 要大掃除.
武當ken 午安
chan200308 發表於 2015-2-16 01:51 AM
吹水王陳兄早晨.