返回列表 回復 發帖
伊伊晚上好。 多謝啊!
呢家是正日了哦!
lhy92725 發表於 2014-4-25 08:05 PM
多謝貓貓!
Ken爷生日快乐~
wasimasterQ 發表於 2014-4-25 09:25 PM
n8多謝Q兄!
RCYKSC60J9I

祝壽歌

作詞:周聰/韋然
作曲:傳統/梁兆基

恭祝你 福壽與天齊 慶賀你生辰快樂
年年都有今日 歲歲都有今朝
恭喜你 恭喜你

恭祝你 福壽與天齊 慶賀你生辰快樂
年年都有今日 歲歲都有今朝
恭喜你  ...
gracechanstuart 發表於 2014-4-26 12:21 AM
grace妹連祝壽歌都出埋。 好野! 多謝晒啊!
掌门生日,D细路有无整张卡过你啊
lhy92725 發表於 2014-4-25 09:29 PM
仲未啊!
中意中意。 妳食咗晏未呀。 我依家食緊。
大家早午晚好! 祝各位周未愉快!

武當派遊戲1"掌門接位"奬金:

第540帖:
公佈日期: 4/21
三件消息: 1.庆祝掌门接任当然派钱啦
              2.无那那摆佐D长老护法上台,为免比人灭口都是派钱啦
              3.为佐令武当香火鼎盛,定期举行游戏派钱 ...
lhy92725 發表於 2014-4-13 12:06 AM
奬金: $888,888

第543帖:
三件消息: 1.武當派由武當KEN係"公仔箱"開創.
              2.由於武當KEN錢太多, 所以準備派俾大家.
              3.武當派想廣收門徒, 凡入派者一律派$5千萬. ...
chan200308 發表於 2014-4-13 12:34 AM

第574帖:
三件消息: 1.開派以黎所有入黎支持者有錢派.
              2.升級脫離 太師級.
              3.將會增加職位,被選中者定期有量出.
tvbkk123 發表於 2014-4-13 05:04 PM

第590帖:
公佈日期: 4/23  
三件消息:  1.接任掌門.
               2.生日.
               3.被柠姐灭咗武當.  
sda961217 發表於 2014-4-13 10:19 PM

第633帖:
公佈日期: 4/25
三件消息: 1.庆祝公仔箱 “武當派” 成立
              2.武當掌門KEN 生日
              3.為了慶祝成立 邀請少林龍爪功傳人小小強表演 ^^
BeiDouChef 發表於 2014-4-14 07:16 AM
奬金: $13,888,888

第716帖:
三件消息: 1.生日.
              2.升级为男爵.
              3.送钱给大家!!!
lovebearhl 發表於 2014-4-14 07:06 PM

第735帖:
三件消息: 1.生日當天叫我們送TVB給你
              2.接任掌門當天再送位位1百萬
              3.祝賀自已升級"男爵"位位送2百50萬
timmaxsing 發表於 2014-4-14 11:35 PM

第742帖:
公佈日期: 4/23
三件消息: 1.卸任掌門.
              2.死期.
              3.武當改為蚊虸豆腐派(十分好味)
gracechanstuart 發表於 2014-4-15 04:55 AM

第765帖:
公佈日期: 4/24
三件消息: 1.公佈師母
              2.公佈武當接任掌門
              3.公佈武當絕學
b1991 發表於 2014-4-15 11:15 AM

第994帖:
公佈日期: 4/22
三件消息: 1.公佈新遊戲.
              2.回帖即送獎金.
              3.獎金超過十億.
ccw-james 發表於 2014-4-19 05:16 PM

[td]

時間支出收入操作
ccw-james10 秒前TVB 888888 元
積分轉出
b199126 秒前TVB 888888 元
積分轉出
gracechanstuart48 秒前TVB 888888 元
積分轉出
lovebearhl1 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
timmaxsing1 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
BeiDouChef2 分鐘前TVB 13888888 元
積分轉出
sda9612172 分鐘前TVB 888888 元
積分轉出
tvbkk1233 分鐘前TVB 888888 元
積分轉出
chan2003083 分鐘前TVB 888888 元
積分轉出
lhy927254 分鐘前TVB 888888 元
積分轉出

如有遺漏, 請pm小弟. 会即時處理.

多謝晒各位!
本派感謝貓貓和Henry兄兩位公証人, 辛苦兩位好友了! 現奉上小小心意, 万望笑納.

[td]

時間支出收入操作
HENRY_1683 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
lhy9272547 秒前TVB 10000000 元
積分轉出

現在派發本門弟子薪俸:
多謝五禽派掌門柠姑姑, 詠春門門主KK老前輩, 少林派龍爪功高手小强兄, 武當扫地小道姑小雅姑娘為本派盡力, 保护本派安全!

[td]

時間支出收入操作
LastWinner4 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
SweetLemon35 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
tvbkk1231 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出
lckiong1 分鐘前TVB 10000000 元
積分轉出

多謝晒咁多位!

現公佈五月份遊戲:

遊戲2: 神秘貴賓

你, 像是五月的微風, 不急不燥, 拂弄著武當山的一草一木;
你, 像是五月的太阳, 不煴不火, 照耀著武當山的每个角落.

對唔住, 以上詞句跟此次遊戲未必有關聯. 只係小弟站在武當山頂俯覽武當, 感叹武當之美一時難以自持嗻.

本期遊戲內容:
本派因逢掌門交接大典剛完, 特別邀請一位從沒來过本派既好友光臨武當作客. 小弟將於5/12 - 5/16日之間既其中一日送出邀請帖.

現在請各位武林朋友猜下以下既問題:

1. 請問我將会在5/12 - 5/16日既那一日送出邀請帖呢? (我会在我既帖子裡留帖和到這位好友處留帖作為証明.)
2. 請問我將会邀請那一位好朋友來這裡作客呢? (請以該人既用戶ID作答, 例如: tvbkk123)
3. 請問這位貴賓在送出邀請帖既當日会否出現呢? (以受邀客人在我帖留言為準)

答案請以下面格式回復:
1. 邀請日期: 5/12  <---舉例
2. tvbkk123
<---舉例
3. 会
<---舉例

遊戲將於2014年5月3日開始 至 2014年5月9日結束.
所有時間以香港論壇時間為準.

奬金:
1. 如果猜中第一題(
邀請日期), 奬金5,000,000.
2. 如果
猜中第二題(貴賓ID), 奬金:38,000,000.
3. 如果
猜中第三題(会/唔会), 奬金:2,000,000.
4. 如果全部猜唔中, 得安慰奬: 500,000

5. 如果貴賓在送出邀請帖前出現咗, 那麼遊戲作廢. 所有從遊戲開始至貴賓出現既參與者每人得8,000,000.

本派再次邀請貓貓和Henry兄作為本次遊戲既公証人. 我会在遊戲開始前將答案加密再依貓比佢地. 多謝兩位!

- 本掌門擁有遊戲最終決定權, 其他人不得異議.
- 嚴禁分身參與, 如有發現即時取消奬金.

- 回帖後不得更改, 否則以棄權論.

多謝各位好友支持和參與!
祝各位好運!

詳情請留意1,2,3樓.
本門弟子有派薪俸 做下亂丟就有...
timmaxsing 發表於 2014-4-26 08:11 AM
边門边派都有啲搞搞震既弟子架啦. 唔緊要, 咁先似武林吖嘛
估嘉宾哦!呢两日突然出现点算
lhy92725 發表於 2014-4-26 08:19 AM
係喎, 要加埋入去至得.
Ken 爷下午好~。。。。派奖金某我份。。。~

wasimasterQ 發表於 2014-4-26 08:38 AM
下期遊戲就快開始, 到時記得黎支持下, 奬金一定有!
多謝以下咁多位在小弟生日既祝福, 請接受我小小心意:

[td]

時間支出收入操作
timmaxsing4 秒前TVB 16800000 元
積分轉出
BeiDouChef27 秒前TVB 16800000 元
積分轉出
lckiong47 秒前TVB 16800000 元
積分轉出
lovebearhl1 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出
lhy927251 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出
wasimasterQ1 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出
gracechanstuart2 分鐘前TVB 16800000 元
積分轉出

以下兩位朋友在小弟生日當日都有出現, 亦都有份小禮物:

[td]

時間支出收入操作
小明家3 秒前TVB 1680000 元
積分轉出
b199142 秒前TVB 1680000 元
積分轉出

多謝大家!
陳兄咁晏至出現呀? 食咗晏未?