返回列表 回復 發帖
貓貓早晨. 起唔知有勿好睇既情況之下都冇得選擇架啦.

小強兄早晨. 嗰時已經係下半夜咯. 仲早? 我差唔多日日起部地鐵度瞓覺.

KK兄早晨.  我都係覺得好普通, 係mbb諗得太多遮.

168 ...
pknoface 發表於 2015-4-30 10:35 AM
掌門學我啊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
Ken兄晚上好
可能係噩夢
KEN早晨啊 ~ 最近外出都沒來和你打招呼
用IPAD 上來 廣告多到
BeiDouChef 發表於 2015-5-3 05:35 PM
有關係的咩?
香港排華咪即係排緊自己
所以真係好奇怪掌門人用呢d字眼
happy.happy 發表於 2015-5-3 07:30 PM
莫非佢唔係華人
就係除咗自己。
kingsleyyu 發表於 2015-5-3 09:00 PM
難道香港人唔係華人
happy妹早晨. 我都係講下笑遮. 睇下貓貓有冇比排斥之嘛.
pknoface 發表於 2015-5-4 05:58 AM
satay貓係元老級華人,邊有人敢排斥佢
KK我講笑架咋.
pknoface 發表於 2015-5-4 07:04 AM
我諗住咁得意,自己排返自己,不過依d都係人類特別之處黎嘅
Ken兄晚上好
真系有部分人香港人吾認自己系華人
lhy92725 發表於 2015-5-4 09:50 PM
咁認係乜嘢人
如果我拖幾個行李箱,一定會比人圍
lhy92725 發表於 2015-5-4 10:05 PM
冇咁浮夸嘅
KK兄早晨. 好難講架. 元老級既貓貓落到去都係變普通貓架咋.
pknoface 發表於 2015-5-5 09:15 AM
爛船有三分釘,satay貓至少有七分
每個人既思考方式唔同,你認為係咁都冇辦法!

唔想再係呢個版談論呢個話題,

係度對樓主說聲抱歉,為左唔想引起大家的不愉快!

所有點評不作出任何回應~ ...
happy.happy 發表於 2015-5-5 02:19 PM
黎得論壇就唔好咁認真大家都係抱著黎玩嘅心態嗻,唔會唔愉快嘅
咪就係