返回列表 回復 發帖

掌門、各位水區好友 早午晚好好好!!!

隨意大哥 前一陣子贏錢因病由Grace代派紅包,

Grace 因緣得知隨意大哥大概病況!!!

6月17日醫生證實,隨意大哥體內癌細胞已經消失!!!

Grace 覺得值得慶賀!!

歡迎大家前來 各位賭神請進】 ^^閑談時事新聞^^  帖內祝賀,

(各位按以上連結,進入該兩帖時,若閣下不是用海外加速伺服器,可能需要再次登陸!!)

到賀者均獲紅包88888888!!!

祝賀紅包派發時間: 論壇時間,由本帖發出後至2017年7月1日23:59分止

在此,Grace 衷心祝願大家,健康快樂!!!

多謝各位支持!!!

今日好似系美国国庆哦,应该放假架
lhy92725 發表於 2017-7-4 11:08 AM

貓貓 下午好!!!

貓貓犀利!! 喺度答你啦!!係呀,美國國慶得一日假期!!!

掌門 凌晨好 + 早晨!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

呢排忙貿發局計獎計糧做報告,冇嚟打招呼,大家好嗎?? 老表做返野未呀?? 老表係唔係加左人工呀??!!!

Ken 掌門 下午好!!!

新既一日已經開始左啦!!!

送上採自花園鮮花一束!!!

祝各位健康快樂每一天!!!

我觉得老表系比人扣佐人工咯
lhy92725 發表於 2017-7-7 03:02 PM

所以老表按章工作中??!!!

Ken 掌門 傍晚晚上好!!!

grace自己種既花好靚啊.
pknoface 發表於 2017-7-8 10:54 PM

多謝 掌門 誇讚!!!

見到D花咁靚,忍唔住都要剪落嚟擺喺餐檯!!!

grace早晨. 國慶我地有兩日假期. 因為今年國慶喺星期二, 所以公司一於放埋星期一.
pknoface 發表於 2017-7-8 10:51 PM

Ken 掌門 好好好!!!

你老細好好人喔!! 定係New York 特別安排呀?? 呢度就冇呢支歌仔唱囉!!!

Ken 掌門 凌晨好 + 早晨!!!

Grace 今日去完街返嚟,買左生花生,先白鑊炒過,去衣,跟住大蒜紅蔥頭打成蓉,將蔥蒜汁加少許鹽擠入花生中拌勻,入焗爐350℉烘培20分鐘,製成Grace特別配方香蔥蒜脆花生,大家自便啦!!!

今日呢束鮮花,將會係呢一波花蕾最後一束了!!!

Grace 聽日再修剪施肥,個半月後再送各位鮮花觀賞!!!

紐約唔會有呢啲等別安排咯. 係公司決定既. 如果公眾假期喺起星期四, 咁我地會放埋星期五, 如果喺起星期二咁順便放埋星期一. 同埋前一日會提早放工. 呢樣係公司唯一最可取既. ...
pknoface 發表於 2017-7-9 08:44 PM

掌門公司咁好真係令人羨慕囉!! 我老公喺州政府College打工,冇呢之歌仔唱!!!

不過大節日前都有放半晝!!!

Ken 掌門 晚上好!!!

一早起左身,整左迷你葡撻!! 啱啱新鮮出爐,大家唔好客氣呀!!!

grace 姐、午安…
隨意1678 發表於 2017-7-13 02:59 AM

隨意大哥 早晨!!!

各位水友 早午晚好好好!!!

Grace早晨. 妳既炒花生好正啊!
pknoface 發表於 2017-7-15 07:59 PM

掌門 晚上好!!!

D 花生唔係炒既,係焗爐焗嘎!焗都好好味嘎!!!