返回列表 回復 發帖
要瞓啦猫姐晚安
掌門晚上好,多謝掌門遊戲奬金!
呢排又見吾到你地嘅頭像了,吾知MBB個頭像換成點呢
lhy92725 發表於 2015-3-16 10:44 AM
猫姐早晨,仲係度研究緊,要將D郁嘅頭像存入電腦有D困難,spring break 放一個星期假再慢慢研究
我自己攞假嗜,可以有多D人培我去短程旅遊、一年有4個星期假,起碼要去2次旅遊,
每個州既學校有唔同既日期放假,我呢個州23號井始,
掌門早晨!
Ken 掌門 係喺 New York 依嘎就快晚飯時間啦!!!
gracechanstuart 發表於 2015-3-17 07:26 AM
多謝grace姐提醒,忘記咗掌門住New York,而且比Portland快3小時
mnb係住起Portland?
pknoface 發表於 2015-3-17 08:29 AM
係阿掌門,呢個細城市生活指數低,冇銷售稅、屋价平。
我地都啱啱食完啦!!!
gracechanstuart 發表於 2015-3-17 10:13 AM
我都要食晚飯啦!
你嗰度應該好近grace嗰度喎. 兩個得閒食完晚飯再出黎約會返兩粒鐘再返屋企都唔遲喎.
pknoface 發表於 2015-3-17 10:27 AM
唔知grace姐近唔近我,7-8月九點半太阳先落山,周末可約佢地两公婆去打鹿同打水鴨!
甘聽落幾適宜養老哦
lhy92725 發表於 2015-3-17 10:58 AM
養佬勝地,不過係美帝一係好窮,一係好有錢,中產最惨。

窮人退咗休政府幾乎包晒全部醫療,唔够錢買食物會俾食物票,可以住亷价房屋........
哇,夏季白天甘長啊?其實系米好事啊
lhy92725 發表於 2015-3-17 11:36 AM
節約能源。
mnb既生活真係寫意既遮. 真係羨慕咯.
pknoface 發表於 2015-3-17 11:48 AM
掌門住N .Y 仲正,大城市多姿彩。

成個夏天真正要開冷氣數晒唔會超過10日!仲唔使開足成日
其實冬天都會落雪幾凍既,不過屋企有暖氣
我都睇番套[ 鏗鏘集] ,[今晚睇李]之後揾周小姐,
掌門晚上好!