返回列表 回復 發帖
咁你裹黎做勿呀?
pknoface 發表於 2014-6-3 08:37 AM
今年冇裹糉呀!!
grace姐自己裹就地道咯
條骨都無佐lu

端午節特備活動結果
------------------------------------------------------------------
1.
端午節特備活動:
2. 比魚虾食, 等佢地唔使食屈原既屍體.
ahsing 發表於 2014-5-26 12:00 AM
2.
端午節特備活動

請問百姓將粽子投入江中嘅用意係:

2. 比魚蝦食, 等佢地唔使食屈原嘅屍體。
gracechanstuart 發表於 2014-5-26 08:58 AM
3.
照跟

端午節特備活動

lckiong 發表於 2014-5-26 09:29 AM
4.
端午节特备活动:
lhy92725 發表於 2014-5-26 10:24 AM
5.
端午節特備活動

yan1111 發表於 2014-5-26 01:53 PM
6.
掌門見安:
端午節特備活動答案:

有時也想爬爬樓,踩踩樓,但說實話,真看不太懂各位師叔,師伯,師兄,師姐的字彙(大部分用猜的)
,所以想想還是算了!! 請大家安!! ...
chi54haw 發表於 2014-5-26 04:05 PM
7.
掌門早晨

端午節特備活動答案:
nikon-d7000 發表於 2014-5-26 11:20 PM
8.
端午節特備活動答案:
chan200308 發表於 2014-5-27 12:21 AM
9.
掌門早晨!!
端午節特備活動答案:
ss1114 發表於 2014-5-27 07:11 AM
10.
端午節特備活動答案:
b1991 發表於 2014-5-27 10:42 AM
11.
我也來玩玩!

端午節特備活動答案:
巧開來 發表於 2014-5-27 05:49 PM
12.
sda961217 發表於 2014-5-27 07:15 PM
13.
端午節特備活動
ccw-james 發表於 2014-5-28 05:15 PM
14.
掌门晚上好,
我跟唯一答案。
端午節特備活動:
2. 比魚虾食, 等佢地唔使食屈原既屍体。
嘻嘻。
han2013 發表於 2014-5-28 11:23 PM
15.
蔡培煜 發表於 2014-5-30 08:44 PM
16.
端午節特備活動:

差d忘记参加
luke168 發表於 2014-6-2 11:28 AM
17.
端午節特備活動:

間輝仔的
LastWinner 發表於 2014-6-2 11:32 AM
18.
端午節特備活動:
好像未參加喎,
timmaxsing 發表於 2014-6-2 11:55 AM
------------------------------------------------------------------
一共18位朋友參與這次遊戲!
每位奬金: $3,000,000

timmaxsing12 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
LastWinner12 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
luke16813 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
蔡培煜13 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
han201313 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
ccw-james13 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
sda96121714 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
巧開來14 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
b199114 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
ss111414 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
chan20030815 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
nikon-d700016 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
chi54haw16 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
yan111116 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
lhy9272516 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
lckiong17 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
gracechanstuart17 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出
ahsing17 分鐘前TVB 3000000 元
積分轉出

多謝各位!

暗樓:

第1個暗樓:

由貓貓踩中.
奬金: 2,000,000 x 18 = 36,000,000

第2個暗樓:

由大廚踩中, 因大廚沒參與這次遊戲, 奬金自動轉給輝仔.
奬金: 5,000,000 x 18 =
90,000,000

第3個暗樓:

由我踩中, 自動轉給貓貓.
奬金: 8,000,000 x 18 = 144,000,000

[td]

時間支出收入操作
lhy927252 秒前TVB 144000000 元
積分轉出
luke16841 秒前TVB 90000000 元
積分轉出
lhy9272510 分鐘前TVB 36000000 元
積分轉出

恭喜兩位幸運兒!

[td]

時間支出收入操作
HENRY_1682 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
lhy9272541 秒前TVB 10000000 元
積分轉出

多謝貓貓和万岁爷為武當派出任公証人, 小小心意請笑納!

如有任何遺漏請盡快通知我, 核實后我即刻补上.

再次多謝各位朋友既熱誠參與, 希望在下一期遊戲再見到你地!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• timmaxsing

• LastWinner

多谢掌门,好大手笔喔
條骨都無佐lu
好話好話, 唔使客氣. 豪氣一向係武當派既作風!
唔出多啲點入多啲
認真睇真啲真係又真係
掌门早晨.
多谢端午節特備活動奖金!!
唔出多啲點入多啲
lckiong 發表於 2014-6-3 10:30 AM
小强兄早晨.
掌门早晨.
多谢端午節特備活動奖金!!
yan1111 發表於 2014-6-3 10:40 AM
4條1早晨. 唔使客氣啊.
武当咩时候变佐土豪帮啊