返回列表 回復 發帖
掌門 晚上好
型 英 帥 靚 正
anyway十分感谢Ken掌门。。。
NUMBER(N)INE 發表於 2017-10-22 02:15 AM
唔使客氣. 本掌門一向慳儉, 肚餓有野果食, 口渴有山泉飲. 平時唔使用一分錢. 大把錢剩.....
游戏玩法有点难...
NUMBER(N)INE 發表於 2017-10-22 02:28 AM
文字描述係長咗啲. 但我要將個活動玩法盡量講清楚, 加上本掌門平時讀書少, 只懂練武. 所以描述時可能唔夠精簡. 下次我盡量簡單啲.
Ken掌門 早晨
ob51330 發表於 2017-10-22 07:21 AM
ob兄早晨.
Ken掌門你的魚缸如何?
ob51330 發表於 2017-10-22 07:23 AM
今朝影咗張相放咗上黎. 得閑睇下比下意見咯.
我覺得佢一上市就冧市架啦
lhy92725 發表於 2017-10-22 10:22 AM
貓貓早晨.
遊戲1: F代表金殿.
遊戲2: 五個休息地點分別為: K, G, I, T, M.
4461 發表於 2017-10-22 11:38 AM
4461早晨.
掌門黃昏好
CC517 發表於 2017-10-22 06:04 PM
E生早晨.
Ken yo man !
BeiDouChef 發表於 2017-10-22 06:35 PM
大廚兄早晨. 正在上班吧?
Hi Ken ~ 3732282

... not really understand the game ... copy & paste ..
fls125 發表於 2017-10-22 09:47 PM
125早晨. copy & paste都冇問題架. too much Chinese description is a little hard for you. I will try my best to make it easier and shorter next time.....
125妹妹嘅中文仲未有變好哦
lhy92725 發表於 2017-10-22 10:10 PM
125妹妹呢排黎多咗. 中文好快好過我地架啦.
me too ?1292867700
BeiDouChef 發表於 2017-10-22 10:29 PM
大廚都睇唔明? 哈哈哈..... 我真係要思過下咯. 下次真係要簡潔啲至得咯. 唔怪得貓E仲未玩啦.
說啊說...好像已經好久沒見隨意bro了 ?1292867697
BeiDouChef 發表於 2017-10-22 10:31 PM
係啊, 真係有一段時間沒見隨意兄浦頭咯. 唔知佢現在近况點呢?
  Ken 長們 早晨!! 各位水友 早午晚好好好!
Grace 又嚟賣廣告啦!!!
Grace 10/23 - 11/03 日 會出遊!!!http://s9.tinypic.com/2dbvtqh_th. ...
gracechanstuart 發表於 2017-10-22 11:01 PM
grace晚上好. 酒店住得舒服嗎?
遊戲1: T代表金殿.
遊戲2: 五個休息地點分別為: I, L, M, N, O.
tomlin820 發表於 2017-10-22 11:12 PM
tom兄早晨.