返回列表 回復 發帖
原來掌門先系財神爺哦
lhy92725 發表於 2015-2-21 11:50 PM
財神爷既衫尾都跟唔上呀, 點做財神爷呀? 真係慚愧呀.
武當ken 早晨, 多謝小禮物!
chan200308 發表於 2015-2-21 11:53 PM
唔使客氣喎. 要多謝貓貓和J神兄至啱.
又錯過掌門嘅小禮物
點解掌門可以有咁多錢派比人
Anonymous 發表於 2015-2-22 12:02 AM
唉, 冇緣派比匿名先至係遺憾.
掌门早晨!多谢1400帖礼物!
han2013 發表於 2015-2-22 12:05 AM
漢仔唔使客氣. 都係多謝貓貓和財神爷!
掌門今日放假呀
謝謝掌門送出14000帖禮物
掌門今日放假呀
Anonymous 發表於 2015-2-22 12:27 AM
今日週末, 唔使返工. 一星期休兩日.
謝謝掌門送出14000帖禮物
mintone 發表於 2015-2-22 12:38 AM
mintone兄唔使客氣.
多謝pknoface掌門和各位大哥大姐大、奨金收到、祝新年快樂……
路人甲兄早晨. 唉, 今次真係失策, 真慚愧. 好在有貓貓和J神兄幫手.

就係起餐館食嗰啲囉. 有時我都會起超市買啲急凍既返黎烹黎比啲細路食咯. 佢地好仲意食架. 當然冇餐館嗰啲咁好食啦.

每十日提款會賺少好多利息架. 總之公仔箱個利息提取方面係有問題. 我明白佢有寫住存錢和取錢時利息會自動計算, 但當會員提取利息時, 現有存款+利息多於存款上限時, 應該彈出提示用戶是否繼續提取, 或直接自動取消. 這才能保障用戶辛苦存下來既利息唔會一下子冇晒. 咁好唔公平囉.

pknoface 發表於 2015-2-21 09:50 PM
細路不知道味道!  外賣盒出水改變整體味道

十日提款不會賺少好多利息架, 20或21億利息每天有超過800萬!

2147483647是32bit 最大數量, 除非論壇升級到 64bit, 32bit最高TVB$還是2147483647
多謝以下朋友們. 各人都得到本派送出小小禮物一份!
多謝貓貓和J神兄贊助所有禮物! 謝意全部歸於佢地!

時間支出收入操作mintone3 秒前TVB 10000000 元
積分轉出mecaca32 秒前TVB 10000000 元
積分轉出ccw-james51 ...
pknoface 發表於 2015-2-21 11:48 PM
Thank you 小小禮物!
又錯過掌門嘅小禮物
點解掌門可以有咁多錢派比人
Anonymous 發表於 2015-2-22 12:02 AM
地下室好生意
各位早午晚好.
多謝pknoface掌門和各位大哥大姐大、奨金收到、祝新年快樂……
hungyu 發表於 2015-2-22 02:10 AM
hungyu兄唔好客氣.
Thank you 小小禮物!
Pedestrian_A 發表於 2015-2-22 05:49 AM
唔使客氣.