返回列表 回復 發帖
我知道只要答"唔識"就會有300萬,
不過第一條問題真係唔識
perfectman 發表於 2014-8-12 08:36 PM
唔緊要, 今晚放工返黎有答案。
他專登吾答之嘛
lhy92725 發表於 2014-8-12 08:06 PM
可能係。 或者一時之間未醒起。佢一定知。
grace., 快啲問你老公啦。
其實呢條問題跟近期公仔箱既事有關既。 亦曾經激烈爭論過。
遊戲延長至美東時間晚上9:00. 希望有人答出。
我老公返緊工,冇咁得閒!!
gracechanstuart 發表於 2014-8-13 12:23 AM
一個淨係挂住做野唔吹水既人係冇前途架。
乜近期公仔箱除左優化系統之外仲有其他事咩??
gracechanstuart 發表於 2014-8-13 12:25 AM
平時吹水之餘要關心下公仔箱至得架。

各位早午晚好。尋晚坐起電腦面前上咗成晚都上唔到! 跟本冇得比你選邊個入口。
我諗可能係我個無聊遊戲吸引太多人黎諗, 諗到公仔箱都坏埋。

由於論壇尋晚上唔到, 個遊戲再延長至香港論壇時間今日晚上9:00.
如果你未答既好快啲答啦, 一定要講出答案或選唔知先有獎金架。
多謝伊伊贊助遊戲1億元! 今晚返黎先加伊伊個大名進武當慈善榜!
問題:
請問下面既題目在甚麼情況下成立? 就係錢太多的時候成立

2+2 = 2+2+2 = 2+2+2+2
SweetLemon 發表於 2014-8-13 08:17 PM
哈哈哈, 晚上好檸姐。
無聊遊戲

好耐冇派錢, 但又想唔到用勿方法派. 不如出條不知所謂既題目比大家玩下先.

呢條題對好多朋友黎讲可能唔公平. 小强兄一定识答. 不过唔使灰心, 純粹玩下遮. 答得啱唔啱都有奬金攞.

如果你唔明白條題 ...
pknoface 發表於 2014-8-12 09:20 AM
遊戲答案:

當第一部份 2+2 使用 RAID0 時, 結果等於 4.
當第二部份 2+2+2 使用 RAID5 時, 結果等於 4.
當最后部份 2+2+2+2 使用 RAID10 時, 結果等於 4.

我話明呢個係無聊遊戲, 又講明對好多人唔公平, 所以答唔到唔使太在意。

今晚返黎派獎。 多謝晒大家。
入口是直接在地址欄輸入架嘛
lhy92725 發表於 2014-8-13 09:52 PM
我無記住個地址既喎。
grace下午好。
恭喜咩呢??!!
gracechanstuart 發表於 2014-8-14 01:48 AM
佢恭喜我終於返到入黎挂。

好似好多人都入唔到離喔! 又話 8月10日整翻好既??

gracechanstuart 發表於 2014-8-14 02:32 AM
8月10號係整返好8月9號既問題。 8月12號要整8月11號既問題。