返回列表 回復 發帖
Hello ~ Ken ~

the file 檔案密碼: ..... is ?? 125 don't know how to play ~
.... to furnish the answer by 2/10
fls125 發表於 2014-9-27 07:30 AM
I will post the password after the game is over.
The game is very simple: each player picks any available # from 1-22.
掌門人早晨!揀完號碼要做怎麼?
Andy.y 發表於 2014-9-27 08:34 AM
勿都唔使做, 淨係吹水就得啦. 等10/2號開奬.
貓貓 早晨!!!

孖2係一個最特別既人降生既日子!哈哈...!!
gracechanstuart 發表於 2014-9-27 09:06 AM
哈哈, 梗係grace妹降生既日子啦.

温馨提示:

遊戲可選號碼請看二樓.

點解呢個世界個個都咁聰明嘎!!!
gracechanstuart 發表於 2014-9-27 09:10 AM
起呢度吹水既都係最聰明既
受唔受匿名玩呢個遊戲
Anonymous 發表於 2014-9-27 09:20 AM
受, 只要忍者現真身未得囉.
掌門居然甘早得閒
lhy92725 發表於 2014-9-27 09:40 AM
呢兩日啲細路唔使返學咪得閑啲咯.
原來Grace姐孖2生日,我都吾執輸有個2字
lhy92725 發表於 2014-9-27 09:52 AM
旧歷仲係新歷呀? 旧歷我都有個2字.
各位早午晚好!
grace, 路人甲兄早晨.
168, 吃吃, 貓貓, 匿名兄晚上好.
~ hello ~ ken .... in another word, we need not to answer any question ? ... just pick the nos

... Happy weekend to you ~
fls125 發表於 2014-9-27 08:49 PM
Yes just number picking
食咗啦。 依家起后院整理緊啲花之嘛。
今日算早啵
D花菜長大未啊
lhy92725 發表於 2014-9-27 10:43 PM
啲辣椒, 冬瓜, 涼瓜都仲有得食, 啲番茄就差唔多玩完咯。至於啲花, 石榴花依家先有花蕾。 啲菊花亦係啱啱起蕾。就快有花睇。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
小强兄去边度玩到咁夜至返屋企呀?
邊個敢同我執法長老搶8號既,快跳出嚟!
lckiong 發表於 2014-9-27 11:45 PM
小强兄要選8號仔唔該照規矩按足武當既方式啦, 連自己門規都唔识點做執法長老呀