返回列表 回復 發帖
Ken兄晚上好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
各位朋友早午晚好。
pknoface 發表於 2014-6-4 07:04 PM
掌門早安做咗早課未啊
Ken兄晚上好
恭喜3000帖
Ken兄晚上好
錢呀
chan200308 發表於 2014-6-6 11:37 AM
囡啊
Ken兄早晨
Ken兄早晨
Ken兄早晨
Ken兄,難得我咁嘅時間上黎,搵你吹下水啦
父親節配對活動
答案:
1H
2D
3J
4G
5F
6I
7E
8B
9A
10C

真係佩服你,咁都俾你諗到出黎
Ken兄晚上好
可以俾你叫武當掌門梗係唔係流架啦
lckiong 發表於 2014-6-12 12:39 AM
厲害厲害
一於依家吹水。 準備食晏。 啱啱好。
pknoface 發表於 2014-6-12 01:20 AM
依架先出現,訓咗囉
Ken兄中午好
你知就好啦. 武當立派咁耐, 依家先至出現! 以后要多啲黎呀. 唔使匿名入黎架, 冇人敢虾你架. 武當有兩位护法長老, 一位執法長老同埋我既徒弟 ...
pknoface 發表於 2014-6-13 09:52 AM
我呃飲呃食嘅咋