返回列表 回復 發帖
蠻可愛的啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~5 d* d& |( j" K/ T4 V
siasowen 發表於 2014-5-11 06:24 PM
/ y+ j' w9 _: X; F' h# \  o謝謝啊
留下了....足跡...((好大-0-
似貞子喎!
9 A8 @" B* M2 h3 S: udcskdc 發表於 2014-5-17 05:59 PM
2 g! ~8 G, G1 t; A) {  S公仔箱論壇呵呵
原來想做咖啡店,到時記得嗌我幫親       幹,話說我前幾日手機掉左落馬桶,你D野都無曬LU
8 m! S% O- I: X+ y  p) b4 ^3 \tvb now,tvbnow,bttvbfiremic 發表於 2014-5-21 08:40 PM
, H( U; [# W( O% r% @; \6 Y
哈哈,入到去做之後會叫你黎幫親的了XD
  }/ t, \& [, Y/ y4 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。手機掉左落馬桶咁唔小心啊
你夠彊對住我講"哦多沙唔,哦哈YO"嗎?www.tvboxnow.com9 r7 C1 `' \6 F
firemic 發表於 2014-5-23 09:48 PM
! u. f; f  b% B( u0 a* j$ @8 p公仔箱論壇我會講WELCOME
係咪你本人???www.tvboxnow.com4 h" A9 M% F$ J# Z
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-8 04:53 PM
& {0 @7 D: A: |8 C6 I- H9 A2 H
你在街上推到我?
個樣普通到呢...好MK呀..
% L# U' A9 N4 U5 m) `3 r8 N" D公仔箱論壇smartmichall 發表於 2014-9-21 11:45 PM
7 c1 l* {8 C1 k6 e3 S! R+ p
很熟的回復
Ghost!! 0 ~) S" N7 e9 [
Lovelysun 發表於 2014-6-14 11:58 AM
; S; O6 c4 I1 s- |# G8 }惡夢嗎
www.tvboxnow.com9 ~) \* q* C+ [. J( `
你要講Welcome哦多沙先夠專業. g4 ?. O* i' @2 ^
話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名
2 k9 Y; L, I- v' b, O4 C公仔箱論壇firemic 發表於 2014-6-16 10:56 PM
: u( g3 o# Q( Z9 s* I3 ?公仔箱論壇哦多沙不是爸爸嗎
$ V9 R$ A6 l' s- a2 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我樣子太普通
; w( \" u( P- i4 }: H# a1 stvb now,tvbnow,bttvb平凡所以都入5到
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。www.tvboxnow.com& O% I* P- b. G- Q
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-20 01:09 PM
8 _- R: d2 m+ d, g
$ b3 \% V5 n. w半年後回來了TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  H7 G* @9 v" ^, x0 S6 {. Y
你說什麼局長