返回列表 回復 發帖

[討論] [英超第二十九場]周六烤羊大会客场擒羊登榜首 賽前中後討論+打氣區

BARCLAYS PREMIER LEAGUE

日期: 15/03/2008(Saturday)
時間: 11.00pm
地點:普莱德公园球场(Pride Park Stadium)
直播: Astro ESPN 812

vs

對賽成績:
上轮

08-12-0716曼联 4-1 德比

赢下这场比赛后就能够暂时攀登榜首了!!
所以绝对不容有失. . .
GLORY GLORY MAN UNITED!!
忘记足总杯,放眼联赛
羊咩咩,放羊过来

灭羊登顶!
屠羊烤羊曼聯win3:0
紅魔鬼!!!必勝!!!紅魔鬼!!!必勝!!!紅魔鬼!!!必勝!!!
次元六合彩【第三期】開始售票啦!!!
威过车仔,入距7粒:onion14:
原帖由 我系一督屎 於 2008-3-13 07:22 PM 發表
入多D梗係好啦 ,不過打比郡班球員好多時要脚唔要波 ,怕曼聯球員忌咗佢哋咋:019:
紅魔鬼!!!必勝!!!紅魔鬼!!!必勝!!!紅魔鬼!!!必勝!!!
原帖由 godjockey 於 2008-3-13 19:30 發表

入多D梗係好啦 ,不過打比郡班球員好多時要脚唔要波 ,怕曼聯球員忌咗佢哋咋:019:
英伦d球员踢法系甘粗野,足协又五理,d球员真惨。
原帖由 我系一督屎 於 2008-3-13 07:33 PM 發表

英伦d球员踢法系甘粗野,足协又五理,d球员真惨。
咪就係,攪到D球員傷親都有排休養
加油加油
希望C7 再戴帽子
红魔烤了公羊吧
贏少少地好啦
希 望 R10, T32 和  R7 一 起 戴 帽 啊 ! :014:
9-0 哈 哈 哈 !
车仔都射6粒啦....对上鱼腩部队...射死拒...
5-0 win ha ha ha
原帖由 我系一督屎 於 2008-3-13 07:22 PM 發表
不要甘貪心啦 , 進8粒好啦
:024: 贏少少好啦!!!!!!5-0!!!