返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得
+ s$ b0 [2 J" ntvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
" b+ l) B3 p" z0 n5 Z  y
4 |9 \* N; K3 x4 S) g公仔箱論壇哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; [5 V3 z$ s1 a9 `4 z% B

* T, z# m6 T/ r% N  m/ u3 v公仔箱論壇Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦tvb now,tvbnow,bttvb' o, L, q  e- _* P
后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦tvb now,tvbnow,bttvb! d# h& I6 {$ r( C5 C: f
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 W, Z* J+ y4 D- g
lhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
" U9 F3 u- Q7 @8 Y: A. `5 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,唔死都一身潺。www.tvboxnow.com. F4 C8 A' W* C3 E
www.tvboxnow.com+ W) {( l& S1 k8 w
www.tvboxnow.com6 g* e' V7 W0 c4 T4 _) b
3 [* }# \. k. Y* R& }( q) }
講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。6 J. S# z5 t5 G

9 n% D& y& Y5 K* L

9 p" s' X. |3 A, D  u, `公仔箱論壇另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。
4 p# M* o3 T1 A2 v( V1 T$ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧tvb now,tvbnow,bttvb+ A! M0 Y+ m) R
写情方面都吾错# q4 m' @. O8 D: R6 ?9 C* T8 l$ }
屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦: r2 M1 M) Z2 K" D7 ]' h( d3 H
比castle同kate更好更衬
* R# Q. Z- b! p* U9 Y公仔箱論壇仲有一出burn notice,我都觉得吾错
6 }) n' ^4 O2 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
" l. S7 a0 t7 w. r& K6 B! E
YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
) [6 k/ Z5 k& @7 V3 u- O0 \Burn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......$ R  ]" }8 k2 H

6 l7 T5 r0 r, @2 o. Stvb now,tvbnow,bttvb至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...www.tvboxnow.com' r: B2 A& a# }4 r  Z$ Z$ r( J7 Q
不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
# w* g. r; i+ l5 t# Ktvb now,tvbnow,bttvb
5 z' j, p+ I3 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次
1 v# v4 D  ?/ {) ^0 F. vlhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 ?7 X  c$ e/ b
我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。公仔箱論壇& w( J7 t0 c( L4 S9 w9 O
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ b1 P- Q0 B# j$ S  D; r+ |0 z
貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?
6 P1 {& R3 Y' |$ Y  v& Y# Xwww.tvboxnow.com
' x/ o) c1 w) K- u7 O" l5 p7 d$ A1 }$ E  fwww.tvboxnow.comAlmost Human
4 n# g. m5 {7 X5 J. Gwww.tvboxnow.com
, h8 Y% _8 z+ x7 y9 b* G9 z9 q公仔箱論壇Tomorrow People
) a) f2 m+ F7 J: q' f
3 a( u/ o5 m' R$ j) l( O/ OBelieve9 S! [. W3 r) R3 i2 u$ {) Z* U

3 v2 r8 U. v% gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
吾知你有无留意呢出"person of interest"1 h0 k2 X8 W; d6 V/ L6 U' I5 a
体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少
9 _# X; ]& ~7 I+ c! P! _公仔箱論壇但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ |7 j" [: F6 w, d
lhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
) x# p+ W" [0 k' x/ N  TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- U- B* x6 f& a. B4 ~  [! X6 n
呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。
. S( i! ^% N# w2 Utvb now,tvbnow,bttvb睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。tvb now,tvbnow,bttvb4 V9 K- }/ B( u5 t/ R* L
但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
6 u1 V# e* [( p# W8 u8 J9 K/ n3 c. p# X. l2 |+ E
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。公仔箱論壇7 G% n) g4 j/ P: d6 @: B

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

- D4 n1 ~1 @' z# I# z: @* U3 U! C

tvb now,tvbnow,bttvb! Z6 n. U  d; w# Y3 \( X

还没有看!
, l; E' U2 N' g. |$ a  x1 ytvb now,tvbnow,bttvblek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
0 X  B& Q4 K. h* K( y, u* J) H
睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。
9 ~) ]5 s: c# nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的公仔箱論壇6 g" P) _  k. m6 d4 e7 R
好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高公仔箱論壇- s& x/ Y6 O) H8 u6 m2 z6 D) T
但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦
# a  h8 H7 N% vwww.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
( A7 T, `. _8 ~0 _( D

& c7 d, s0 ?5 D0 |& q7 r) r/ a公仔箱論壇呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。
$ P& s( ?6 @  ], N, l# }$ M
john系我偶像黎架
; u1 l3 M& T# Q9 }2 j: L# @5 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。shaw串得黎几有性格
% N1 M* ^" Z( e: x6 t+ m/ l# l连之前的反派root都越来越有睇头啦
3 F' g0 I8 L# X, R不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ F* S' u3 @0 _0 ~5 l4 E/ @
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- U+ K. b& P1 R- G* s
貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?www.tvboxnow.com( K$ I6 n, T! r
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯公仔箱論壇1 c5 i' J9 I; l* X
相比近幾年果D仲垃圾啦
' v3 K5 j0 _- u* U- U1 |tvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
/ M+ @# ^% R0 E; a係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦www.tvboxnow.com  }- f. G3 E; g1 g
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
www.tvboxnow.com" H4 h6 F3 ~- v3 {+ e+ B1 Z: m
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?