返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得
6 j  W- C+ G8 ?. r$ |# ptvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
公仔箱論壇8 \! o# A) f3 H4 u: \) X
www.tvboxnow.com0 d" ?8 k* {; n. _/ V: W+ @) }
哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?
( |# K0 S: `- [! K3 L% B, [
8 d& {% n4 E+ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦
2 u3 x6 [" x8 d2 w8 Ywww.tvboxnow.com后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦/ F, V6 ?: {* S. e" Y
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯
) a& H; k1 |$ A3 [+ L: slhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
# \( U2 T8 G$ ]- uwww.tvboxnow.com係呀,唔死都一身潺。tvb now,tvbnow,bttvb# J3 D0 l- }; J) l9 L! ^6 ^1 x

$ v- q' u$ d$ N3 z; F% A
7 ~: |: D3 a* b/ ]4 Q* f/ _
# n5 [3 P! Q& f1 b講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。1 J- f5 b, P- ~8 T# C: c- C
www.tvboxnow.com) s: M; t) q5 z9 I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& y  D) U7 U' a, e5 y
另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。
6 L2 |( B( u: c. h可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧
3 U# T- O' E4 P7 ~7 u; {www.tvboxnow.com写情方面都吾错
6 r, Y" }, \* @! b9 U* v6 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦
: W+ h% j2 {' x  o( |' wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。比castle同kate更好更衬
/ O$ i5 I3 V; X, e$ @tvb now,tvbnow,bttvb仲有一出burn notice,我都觉得吾错5 o/ {( @. m* {# o/ X- B
lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* H6 j; B0 V' g1 g3 i3 x
YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
5 P: ^* d* P. l! ^0 I* eBurn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......6 z) n. z; [$ `% x& K, }
tvb now,tvbnow,bttvb  k9 @9 [8 R0 T1 |: l" g. P
至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...公仔箱論壇$ M! u2 `: @8 p$ m3 \7 d
不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
3 l8 n4 A) [" `# Utvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb1 w. H4 P: D/ `# x* e5 F. s' h- K) t
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次
' g  Z) z3 B( c/ q* Btvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
: g' U2 }8 Y! _- D; D- h- {www.tvboxnow.com我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。www.tvboxnow.com, c5 M' X3 |7 r2 g/ W6 }4 k

6 n2 y5 e& w6 p6 W7 v公仔箱論壇貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?tvb now,tvbnow,bttvb" h: @# N3 j5 h% o5 F, A

R6 K3 f/ }2 d$ I! [, A$ r5 zwww.tvboxnow.comAlmost Human( v' o" a6 U5 y! h0 ]

) l5 Q& D% X6 q- qTomorrow People
5 b% |1 ~- @+ b& K- s' W公仔箱論壇7 j2 w8 z# `  w# @
Believe1 ^" |1 H( |/ M1 |) ~& \

& G4 Z- a9 o" U# R& a5 m* Fwww.tvboxnow.com
吾知你有无留意呢出"person of interest"www.tvboxnow.com6 `( \4 f' Y( ?7 Q2 I
体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少
" D1 {/ t' s5 G/ D0 f1 Q% \但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...www.tvboxnow.com: P5 H3 E' N4 d3 B) l3 z
lhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
0 i7 G- Z$ b7 p6 Z. `4 Owww.tvboxnow.com公仔箱論壇* w6 c$ E, x3 p1 o5 R, V4 i  Q, ]8 g
呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。公仔箱論壇: V) v! ]% N! }9 L' j. j9 ^
睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。
9 j' ?5 I0 Y8 L( B% RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
5 F& Z1 i! f9 e% h( \: P/ K
( s* p: K- _' J2 X5 U% A  Nwww.tvboxnow.com第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。/ e, ?  x0 m! [9 O

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

: c; [5 W- b4 y5 j# K4 X1 z

3 n* d  k8 z1 Q/ y2 E$ e

还没有看!
, m7 A' T+ B% z+ {; U, W& W' Xlek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
公仔箱論壇3 r0 q( g1 W8 M* c6 a3 X
睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。3 D8 e: j8 l! _) w4 z( @3 _
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的
( D% e0 t1 U1 Ctvb now,tvbnow,bttvb好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高tvb now,tvbnow,bttvb4 v1 i- ]; p% z5 w
但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦4 c, S7 B  B' M) D/ ^
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
1 |% L7 S) I4 o% YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 m; s! s% n) R
呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。公仔箱論壇, I( H) J1 E) C+ ]& R
john系我偶像黎架www.tvboxnow.com) X; R. G+ z& A/ _; {
shaw串得黎几有性格
' q  |3 n" g4 I! A) fwww.tvboxnow.com连之前的反派root都越来越有睇头啦
+ j, v% w7 Y: H4 p' n6 Z6 M0 T公仔箱論壇不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦
. k- R. u5 K6 D1 ktvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; Z7 E: X. l  }6 F$ z+ U- h
貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?
' Z0 F) e  M- Z8 m! x公仔箱論壇
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" `( b3 F9 Q3 Z, S, d
相比近幾年果D仲垃圾啦
9 V, I" n( o' P  l" x; ]4 [lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
www.tvboxnow.com1 c0 F$ Q* I& c; p0 r" f
係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦
" i4 L3 ^2 \: |5 V) k公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
6 U7 U; j0 {. ]% q! q5 y% \0 t, ~www.tvboxnow.com我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?