返回列表 回復 發帖
睇你post咗佢地啲舊相出嚟, 好似得張慧儀&江欣燕keep得好少少, 其他啲嚇親人呀! 睇呢班阿姨級好唔好睇架???
, H% ^1 ~* B9 f. Y公仔箱論壇大文細佬,你咁後生,會唔會由於唔熟啲女神而覺得無咁校投入架?4 l) F; \& W. W6 z2 Z
我哋呢啲睇譚校長大嘅自然會有感情分加,你哋後生仔女會唔會唔知講乜架?
% ?+ l' K# O- r  x' swww.tvboxnow.com舉例,leg warmer而家唔興家嘛,我睇就好笑,唔知你又如何咯。
; D5 [2 o! P1 {& S' U. u0 e公仔箱論壇2813811
. X( S$ F  D+ |3 T; R$ qwww.tvboxnow.com係 ...
2 I. b- Q  R/ q, nleekwoklam 發表於 2014-4-22 04:21 PM
: Z$ m9 O. }: L8 r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; q. y8 Y5 I( P+ l8 }8 p7 @
同媽咪爸爸一齊睇咗第一集, 佢地話OK喎, 我就覺麻麻喇... 好似幾無聊咁:p 唔好嬲我咁話喎.. 可能睇落去好睇呢!.. 話晒咁多集
唔知你覺唔覺吳嘉熙有啲似何韻詩呢? 可能老表呀!
我睇到第四集... 吳嘉熙真係越睇越似何韻詩呀, 由其個下巴呀.. 一定係老表.. 我覺得張慧儀做得入形入格呀.. 化妝又夾!
仲有呢... 睇番你嘅介紹  --> [李若彤係有啲大家姐風範,做M Club之首幾合理。其實大家唔好太在意佢啲歲數咯,保養得幾好嘅啦係咪?]..
  O$ Y9 }) R, |, u! D1 O' e我覺得佢做M Club 之首合理.. 因為佢個樣仲老過我姨媽.. 我姨媽今年52歲雖然都有老態, 但佢仲老過我姨媽.... 因為李若彤七個之中佢個樣最老原故.. 所以M Club之首當之無愧! 第二把交椅李麗珍! 相信李若彤真實年齡應該53以上.

評分次數

* m" D  l: A4 {& @
1 O9 |! d! N2 k% z6 l; V- C6 h  Y
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....公仔箱論壇  v( {( {4 f4 J/ \. D" g, N
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
0 E% h4 X* C, |  I7 O/ H9 M
- P' b' a: [, d) v
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
& B. S* j5 ~- l* W2 `- stvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com! y' K/ L  N' j& B' I0 W) a2 Z
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。/ R( N6 e( J9 k4 w

; N: m% d* Q% X1 a$ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....: U4 ?7 M4 F6 _$ r; G4 @( B

; U: Q" B/ o" n8 a. Z+ b) WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...$ U) H& r. Y2 c$ r9 V' g; W
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
! D( v6 J1 u4 e1 [( `" p& p0 o
; X$ M3 ?# v1 Y9 I6 }. L陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
  ]4 I$ r% ^" o# E$ T* S# d" v0 B8 [0 T
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...www.tvboxnow.com: I$ V7 o( `1 L! f+ m  e+ E
mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ v: O- h& {0 B: C; a4 p

$ R+ b, j4 }+ }3 @( k9 n佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?; G$ `- H$ e" c- ?
2830332TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' [) s  H8 y$ L
leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
% B2 ]& {! e# Y* P' H8 k% M/ M

7 c/ K% S* F1 I  i3 G7 y. g佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
公仔箱論壇( n+ G& p3 H* k- P# s
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......% }4 f1 Q  I% D( K5 `
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. \6 U, @7 {, Q/ H5 a
5 e5 r$ m8 W% u$ |1 j0 Q% O+ G
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
# B# [7 a! C( N; h7 z
, {3 ?( m% c3 B7 Pwww.tvboxnow.com呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
6 @5 e1 [: j) W9 v- h公仔箱論壇咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?4 a' d: m% r5 t. i9 v% f  S
玩時玩你小心啲喎。  a4 g: K; D, R0 _7 ?$ Q4 P# t
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
% E0 T1 R3 c7 a; S" `2 V5 w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# h1 D0 t8 s* |4 e) h# e. }
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; t5 o: K  F: m8 d
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。www.tvboxnow.com% w& Y2 G: i6 O' Q9 B  k1 Z8 S3 r' p) b
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 tvb now,tvbnow,bttvb# o2 J5 k: R( ^
; J! n: q% D3 ^4 n7 d, M6 {leekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
www.tvboxnow.com9 w% r) m) |# ~0 K! g; R

+ y" L' K+ `0 F! P( e: a我要電腦百毒不侵多謝度符!
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??