返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。- Z( D, Q' J* k4 g  t7 }

0 ^; g( u' r- |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) z* n9 [2 V5 X1 K. b9 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇  r6 R5 E* |$ {4 g2 u
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
$ j1 U9 \5 J! b7 i- l: X, h$ Ntvb now,tvbnow,bttvb
1 Z* X1 n- b" p6 y# r係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
9 j9 _. n# V4 X; O# Q4 f2 ftvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
" m; a' O$ |* E0 O+ V+ }3 d

; W: d# Q3 A- \「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
8 f  p0 ?. i0 S4 m! Q) OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( Q$ z3 X+ z. _3 ^# |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。公仔箱論壇! A! u3 {8 @, U' i0 W

9 x. @. T4 Q* T0 D: z, x( l, j公仔箱論壇阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
7 ~) F) s' w5 S) m7 B; p4 s4 W$ iwww.tvboxnow.com 7 h( Y* q+ [$ s5 k: a
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
( K) g5 Q0 ]) ]3 s. ileekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
/ S( B5 k# a) y- j5 ]/ Utvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇2 n% d% t0 u2 z0 t1 z: ]' b' h
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
tvb now,tvbnow,bttvb# e# l- @, F% q! ~5 k* J0 ]

1 n) T( W0 T7 m* X! otvb now,tvbnow,bttvb陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!www.tvboxnow.com% e  n4 v  A( B0 M9 V0 W
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
- s0 e2 Y1 ~, C# |  S7 O# z. ctvb now,tvbnow,bttvb咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」www.tvboxnow.com+ U0 F, P8 p8 [# @5 g8 y

2 V) E1 ~0 ]  z) j* N公仔箱論壇& x. [. R0 {& t% u) Y4 f/ O
真係有拳譜參考架。
' R: Y$ i& ^7 w- Stvb now,tvbnow,bttvb
, R2 L6 f. {! o; F/ [公仔箱論壇「初鍊」
- O* h$ f* y# b! Y' W8 d% Jwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" Y! p) N% n! _9 o& ~* ^/ ?! t
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」公仔箱論壇1 f6 N6 c. F5 R+ E; z1 I; p
282659628265982826597公仔箱論壇& U  _" S6 {! \4 |# {) z
2826599www.tvboxnow.com, O6 n8 x9 \6 r
真係有拳譜參考架。! e* A' G4 d) }. o# |
leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
$ w! P6 D% S; n+ s5 n* wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
' R4 r% G. @2 T8 ?# t2 [www.tvboxnow.com
, \* z' V$ i2 U. Y7 x- u! H
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
# y* @7 l; ^. X, i, ^www.tvboxnow.com出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
6 I; G- c9 [; g" G' b! z" m: y6 t2826645
) ]+ v" L! Z* T8 H/ B0 P2 C0 L2826644
: Y3 E/ q8 v2 s% a7 W. f% }$ Vtimmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. c' K) @0 B" w' n" w  ~# ~) Z
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

; p) C) I* Q# v* F9 o% l* S9 q公仔箱論壇各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
2827481TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 X: @# S# y, N' ^: m) W+ b
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......tvb now,tvbnow,bttvb- a8 i3 y: y* {' w4 F5 ]! H9 O
leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
! ~0 r+ }4 ~  x
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
0 A& K  ^+ u  }, e有無放大鏡tvb now,tvbnow,bttvb6 M7 c9 a( Q1 }2 ^8 v
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
  o% @/ c5 @/ V8 N3 ?; V
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
% l# `2 G' P3 x6 X2 Z+ Z5 ?! j' C香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
- J6 P' r# Y) M2 ]9 I! Jtvb now,tvbnow,bttvb香香好可愛。