返回列表 回復 發帖
4 Z* p; }4 v9 |6 r. htvb now,tvbnow,bttvb係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚
: m( X$ \6 E/ O9 Z公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-5-16 02:17 PM
9 B$ I8 H0 [9 ?2 x3 P  R# x1 K/ m

8 \' X6 B. P$ k8 `公仔箱論壇我地太肉緊佢地喇.. 豬莉都係比人梳擺啫.. 肥菜就愚愛喇... 個老公咁份人咁自私, 仲覺得自己出賣朋友會令佢回心轉意對自己好... 當肥菜回憶咁多年夫妻感情時.. 比我就晨早飛起呢條核突佬喇!
. m3 P5 Q1 {& \0 I4 Y( X3 W" M公仔箱論壇mnb1123老友記,我都想呀 .
& ~' V5 w. Z5 c+ n& _# ]: R; }" s) Ztvb now,tvbnow,bttvb睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 . ...' f! ?8 I2 l* y5 S: g
leekwoklam 發表於 2014-5-13 12:13 PM
www.tvboxnow.com0 n5 Y3 A% I1 ~3 M; n& G7 p2 G

; l4 L5 g" {$ V1 s你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
www.tvboxnow.com7 O  i8 W# t& o" k/ C
公仔箱論壇* K" v/ _4 u/ b& ]! y
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹公仔箱論壇9 \- J5 @* e+ X; \; a8 R3 n( q
大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
www.tvboxnow.com# y+ _6 h1 N0 i, p* _
唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
+ B3 A( C4 i  i原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
7 X8 |% V" e; Xwww.tvboxnow.com  B% P) y2 O* y& X. X8 g% }$ m4 |
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。
6 r2 W8 O" }8 L●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水 ( @$ H7 y* [6 C% ~
  版"及本版版主"J神"。7 ]% }6 \' U! |  c3 m/ }# B8 V+ I5 Q
●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參: u# Z9 e0 h' F! h7 n
  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。公仔箱論壇* S+ D3 n" f9 k- v
●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。www.tvboxnow.com# V5 Z! |, w% {$ g2 g

) q" x% J6 A3 ]. H6 |2 \www.tvboxnow.com! k/ A4 F! k  p
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
姊魅情深
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ s  x0 o9 a' {+ |0 k" ]
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢 ...公仔箱論壇$ _& t+ L" b: J% [2 y8 ?6 q
leekwoklam 發表於 2014-5-17 11:39 AM
% q0 z0 J1 T# s
請樓主多多保重、祝大大身體安康!

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-19 03:01 PM 編輯 公仔箱論壇6 r( g- i2 ^+ p
公仔箱論壇: s( r" s, C* ?" O0 s1 T' }9 y1 N
姊魅情深結局章tvb now,tvbnow,bttvb! M( J) a' L, |# T3 q; U
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
6 u2 E9 N2 x% a# N請樓主多多保重、祝大大身體安康!4 G5 z6 `% O* b$ d7 X  A' v0 N9 m/ U
mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
  N) ]* }+ d- N4 \6 Y- Kmnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。
完全控不懂耶,一抖污水
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。
2 E' {( @; q! Z9 m7 M$ ?www.tvboxnow.com●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢 ...tvb now,tvbnow,bttvb! \2 v. h! @( D
leekwoklam 發表於 2014-5-17 11:39 AM
1 R+ S7 }! k* T; B! h/ Pwww.tvboxnow.com
; x, |  X$ B- b* K( @5 f9 o$ z公仔箱論壇好番晒, 休息夠就要再嚟呢度陪我喇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! w. E! c" N  S2 o5 `9 a
唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉.... 公仔箱論壇3 C, H; `% \( U" r9 [
原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
% U/ ^) j- b7 X7 p8 R8 Rtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-17 11:33 AM
& ~! M. t. j; p$ a+ e  ptvb now,tvbnow,bttvb- z9 j4 M9 `1 [" k8 `5 z7 O
乜你唔知架?? 咁就要試下喇.. 有啲男仔為咗某啲原因會食架
鹹SIR的秘密係每日都食好多鹽
tvb now,tvbnow,bttvb1 e) M  F! E4 V2 _
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。
2 i  S0 }) O% BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-19 02:59 PM
" I, @; N' e) F* ?; R7 n' b: Uwww.tvboxnow.com一定有機會,我會為您的健康求神保守,好快會係呢度再見 see you!
鹹SIR的秘密係每日都食好多鹽tvb now,tvbnow,bttvb5 W8 ^9 j: x% S8 k
大文細佬 發表於 2014-5-20 01:02 AM
6 h% F- d: o0 ]飲鹽水唔飲滾水,吃鹽多過吃鈑
小吱喳個上司都係鹹虫 ,随時随地都想搞野 ,成隻狗公咁