返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
/ q7 v; Y5 N2 X: Y* ?9 A. cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇3 ~; r6 m) Z( z& v+ y; m, c
$ E/ z' D, d  Q4 k
tvb now,tvbnow,bttvb% e2 Q; W5 K! @' H  o8 U) D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
tvb now,tvbnow,bttvb% h  H$ I- `- v# ]
" ?! u6 ]2 G* q$ V9 H  ]* [3 a
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 V# O, M  x, c' z  P% f% ?0 Y
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
$ {! L& b" u- Y* @& W: `1 J
0 m* f$ W+ a/ \7 Q/ N5 ]公仔箱論壇「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
* M" W0 [# v. c; m$ f# KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 `2 L5 V. M+ T; U- u2 T" N
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。; [3 p$ {& t6 f" u! j% F

$ w6 x9 V( c' u: e8 K; Xwww.tvboxnow.com阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 E  L" f! _) Q; n

: V5 \: J% x( }www.tvboxnow.com至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...tvb now,tvbnow,bttvb9 j) S4 Q4 b, ^/ Z1 \' Q
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
6 r0 H  H/ |# V6 N" x: ~

* _( R. T& m* M. \7 h, ]# \$ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
. c7 F7 o3 v# W  G; Ltvb now,tvbnow,bttvb
! v: e$ r! ~+ _5 L2 M陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!8 c2 `" p6 ?" J4 S
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
1 X6 p( q' o; N/ j公仔箱論壇咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」5 `9 n+ [3 _1 v# V
www.tvboxnow.com' k$ r  P' l: l- b6 f
8 f$ m( D2 l0 m8 N$ V' t
真係有拳譜參考架。
www.tvboxnow.com0 c) k# p- Y& t$ D9 ?

1 }' |9 y7 D; o. fwww.tvboxnow.com「初鍊」
+ I; {6 e2 u' b1 G7 R5 j: L6 Y3 jtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
( W' Q# T  o1 l
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」tvb now,tvbnow,bttvb: Z( Q+ |$ Q$ g4 e  \
5 Y; B- K1 H" O1 f# [2826599
5 r4 s  P+ w) `% [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係有拳譜參考架。
- u/ j1 T  F* u/ ^tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ Q( [4 u$ ^! g2 b
出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
! @8 L; e' y8 Stvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com& I5 i8 Y# E; K: d
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
0 J+ b0 _9 q( y2 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
0 P# x1 {# w" ]: F' g$ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2826645TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) L5 I0 I, x, e( C# V
2826644/ E3 r5 ~5 M+ S; G% W3 k8 K5 Z  M) X
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
4 e1 A' Q1 N. G5 T, V
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

+ C3 K" |  c  T# zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
, g) _: k' U; d  O" N/ qtvb now,tvbnow,bttvb各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
- R7 R" @9 j# x* x+ C0 u3 swww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
% T1 c: M% \& s+ Y  j0 v, T( z有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: D/ o0 D, \9 V( g4 }
有無放大鏡1 D2 X7 N* B- q+ S
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
. H) T1 Y' q7 O/ Ttvb now,tvbnow,bttvb哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
0 T" T& V) W; v2 h香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
& g8 L% o1 `* e; a6 ~4 S公仔箱論壇香香好可愛。