返回列表 回復 發帖
good drama
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 A; K5 _5 g1 h3 R
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。tvb now,tvbnow,bttvb- u+ l1 R3 D# U. v6 d4 T+ T2 V
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
  \, B) w! S4 K2847496
# |/ e4 [1 L% l2 M0 b  hleekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
, G! ~; K6 ]. P6 E. }: C7 M+ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. Y* t2 ~' x- j+ v) t我要電腦百毒不侵多謝度符!
太感動了
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
/ T' w' Z* U( L# R3 f# s; D! ctvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 v# A0 Z$ x9 _  U6 n
mnb1123老友記,我都想呀 .公仔箱論壇% f3 ?& s; w7 o  l
睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
咖哩雞=種草莓!!tvb now,tvbnow,bttvb- O: t+ |/ |* M* E6 K, i* l
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 }, N# a( J. c6 M% T( B
係咪新名詞?因為我好out....
婆婆
7 W/ W' v. }% ?& ^: L! D, Phaha, so funny
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
1 G, a2 z  F; o5 @% v+ l; ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-15 03:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- O- Z' y" G3 e' `. l; Y: i* H: @
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
朱莉也可叫猪婆 ,巫小詩就一定係叫巫婆
我覺得呢套劇令我有好多回憶呀公仔箱論壇* J1 u# |( A% M8 a- t2 t
同朋友食飯都多左好多話題,白色太陽槍呢樣野,佢唔提都完全唔記得
呢套劇有好多回憶
9 n( B' Q4 ^/ m# l1 U同朋友食飯時多左好多話題,特別個句白色太陽槍佢唔講真係唔記得左呢樣野
www.tvboxnow.com3 b- u6 g, ]* a6 `1 E: w8 F* ~
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢6 _0 f( t7 h4 D9 J; b
mnb1123 發表於 2014-5-15 12:47 PM
www.tvboxnow.com' B+ q# g8 S. Z2 M( Y9 z5 W8 R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 b: H. @. ^2 {+ I7 ], H
睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
  y/ E2 t5 s; N! @% T; M/ O4 u* t/ |8 W9 q2 b2 z7 M7 X
睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
$ v4 A& P6 N; RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-16 01:18 AM
( Y9 P/ Q* }; }. ~" V( DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚