返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。/ t5 t" t7 w+ ]

0 L, }  z- C" L2 \% m! f6 _www.tvboxnow.com/ K. p, U4 A) C, Y1 y$ n$ P
3 Z" S) m+ Y6 Q, N6 T
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
: s" M  [6 m, h
8 ?1 }, q% I0 U係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....) j  ~8 Z  [* B5 F& R8 R
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
" a& x& H% |6 o( A4 l( `, q3 U公仔箱論壇
+ h: T( H- H# i1 Q' g公仔箱論壇「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
3 }  t: D' E% c: ~. ~  z& F5 s9 x
公仔箱論壇: P( W3 `: @# z- d8 J
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
9 Y( O" g$ T) t; Gtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb$ x' u8 e- ^( A
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....www.tvboxnow.com% z3 b1 ^$ \/ Y' l* T# s

0 p: b* x8 ]0 D/ }( w* a3 Q( V公仔箱論壇至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
3 c) O3 W9 O! U2 j$ N公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
0 k' M2 n8 \8 \( H/ T1 ?tvb now,tvbnow,bttvb
; h: [. n( s( k3 a  d7 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ X2 Y2 T7 {+ J0 q- G0 S  ?

' S% s; d3 F% s- LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
4 P0 H0 R' }+ {* U: z% u6 v大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
* I! c: ?& N" j$ w3 H, }8 Atvb now,tvbnow,bttvb咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
' w  @4 z! j7 qwww.tvboxnow.com
' s4 A2 n: g: h1 k" W" e  H' jwww.tvboxnow.com公仔箱論壇* {+ T1 I. o* Q4 i$ G
真係有拳譜參考架。
1 R3 Y  G  n; b) L! t- b, M) {& [
「初鍊」TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ^2 B0 w" M6 ?$ w, p4 A
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ^2 s: `4 _6 ?3 d& b" F
「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
. v* h8 C  H: P9 D8 hwww.tvboxnow.com282659628265982826597
) E* m, Y( Z! i% Y5 i. F2 H2826599  O& I' F) `. d" F' N2 z
真係有拳譜參考架。
) u3 X4 O# [  K/ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
6 f. q" N: }; ^+ [, F: R4 s出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子     X! U" e  b2 Y  v; L
www.tvboxnow.com; O2 ]7 E! v. |( A
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
6 @; x  _' s6 q6 R' j7 k出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
; e( w! I: o% Qtvb now,tvbnow,bttvb2826645
5 A) y3 P: X, V0 t8 w7 x0 B2826644TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 k5 E/ o/ _- H+ m
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
8 \- u+ [+ i$ H+ f/ C- ]2 |* d, D6 L
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

+ _0 t" |& P9 K, s) a公仔箱論壇各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
- n  Z8 q: [9 }, N8 A$ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
* j3 C" a/ \6 d5 r4 nleekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 N. Y4 V6 O! t. j! J
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
公仔箱論壇, Y9 I, P9 D4 K9 J
有無放大鏡www.tvboxnow.com9 j6 J9 [3 Z  N' q# ~* t
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
9 f8 @# L0 ?  ]  k3 etvb now,tvbnow,bttvb哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。0 j, s$ w/ V' ^6 K! _2 Z
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。; l5 V7 `* I0 c) |4 W
香香好可愛。