返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
2 u$ y6 I8 y* B8 y+ @公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
www.tvboxnow.com; i2 D4 e: z% W% R3 c) g
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
) X2 g# C& U) X0 {. [4 stvb now,tvbnow,bttvb
. Z2 ?' R& _& \2 r; @2 q, ^www.tvboxnow.com驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
. W$ M$ V, L. z2 B3 ~! g公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
6 z6 K5 C# W4 H) k咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
) |9 g, g# v% R+ `6 A, ewww.tvboxnow.com不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
# J: q; T' e( h( N公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦tvb now,tvbnow,bttvb$ a# R$ s5 i( a$ B2 J) d4 l2 a
mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
www.tvboxnow.com1 h. o& W$ u+ t; Q+ X4 G( @
mnb1123老友記,我都想呀 .tvb now,tvbnow,bttvb& r( x3 ^7 H* F! \5 P$ X* R
睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
# ~0 G& d! j+ y0 L/ }9 s% z+ atvb now,tvbnow,bttvb屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
公仔箱論壇( i' O0 N2 L' o! A. T
係咪新名詞?因為我好out....
$ F: b8 m+ K/ r1 ]6 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( _2 a+ U& {# i6 U
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
9 R/ j1 Y3 g2 z2 b+ v大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
www.tvboxnow.com! W8 }- j. I2 z( ^! r
唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉.... 公仔箱論壇2 t; s2 n4 Y2 ?) ?) v! i
原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
  O% i# i# }/ \& nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; q. a2 [/ J1 l4 U
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。www.tvboxnow.com3 o% H' x, R5 j
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水
7 }, j# W% q" K8 l' F" Q: k; {  版"及本版版主"J神"。
0 \' P5 t+ N) c+ g* V6 ]+ c$ itvb now,tvbnow,bttvb●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參tvb now,tvbnow,bttvb# |$ ]  j7 k! i& P# t. m, y
  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。
- E/ T$ [4 T& t  }3 [●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。
( x- X; w# `- K' ^; uwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com" X7 x+ G& F+ Z0 I* k. |2 G2 }" b

5 ]5 {$ v) m" [0 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ ~! V( F8 p% x8 a( c1 C# h: W$ o  \公仔箱論壇公仔箱論壇! f( Y- p. i* M# U* E+ z
姊魅情深結局章
- x# G$ C  B) D( u公仔箱論壇
. o) a" F) h; `公仔箱論壇請樓主多多保重、祝大大身體安康!
) P  V* [7 J: h) E% imnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
' i. h8 k2 ?9 v# l" ]# N7 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。