返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
* u+ Q, J4 @, J" \" F8 a( LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
6 R% W; A3 |) @www.tvboxnow.com佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
www.tvboxnow.com5 v! f! g0 n! G, j# F0 X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 j' X- |7 p/ \9 g8 ~
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
$ }1 {! M* L, _4 H) |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
5 `% ^* i! Y# f$ a! \: d
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。tvb now,tvbnow,bttvb9 W, r+ N$ |: L( C1 Z1 i& ]
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 公仔箱論壇2 Y, d+ I/ q" b* z6 o% `  s
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
) l( U$ h4 h# ^; T1 l  [9 x, xmnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. h  r' H& h! F- }
mnb1123老友記,我都想呀 .
6 X+ {1 a( A$ }5 \7 |# k, g: J睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
% |  @2 u* P, m* Cwww.tvboxnow.com屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
公仔箱論壇( |/ |' X0 P* Y: A! e; Z
係咪新名詞?因為我好out....
公仔箱論壇0 J7 c# [6 [# q" Q, U; k+ j
tvb now,tvbnow,bttvb/ E" C" F  X. j, u
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹tvb now,tvbnow,bttvb" k8 G& G9 ~, s, l2 T
大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
8 F. W/ w; @% Z5 w2 X4 s. J3 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
8 i  g; e# }/ Y: m2 x公仔箱論壇原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-17 12:33 PM 編輯 公仔箱論壇3 f3 z3 ?4 i# W. j3 A! f5 @" U

! y3 U" J8 m# c- U* ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。www.tvboxnow.com' F3 H) `& m: r7 }4 N3 |, \! M
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水
$ n# f' x9 F. Z7 bwww.tvboxnow.com  版"及本版版主"J神"。
1 p: Q# q4 Q; t0 m8 M5 h9 p$ ttvb now,tvbnow,bttvb●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參
  L9 y4 H7 d( W; p) L4 G  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。公仔箱論壇$ p: Y. E. v" g0 L: }
●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。
: [$ |+ ~' l5 ?5 [" ztvb now,tvbnow,bttvb
8 E1 \. L6 F/ M' j
4 c! C9 ^7 k; ], Qwww.tvboxnow.com
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-19 03:01 PM 編輯 公仔箱論壇8 l* ^' X: I" F+ z- i3 K6 {  Q

6 i7 [( ^4 s! p4 o' wtvb now,tvbnow,bttvb姊魅情深結局章TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ?! V# |/ ^: b; j- ~& m
tvb now,tvbnow,bttvb: ^9 ^# l  e; @8 M0 D2 C, k
請樓主多多保重、祝大大身體安康!tvb now,tvbnow,bttvb! |* q# d1 q0 A4 A' Q9 ^0 w0 D, w
mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! Q) E- N/ {3 L! \/ v$ w, t+ g
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。