返回列表 回復 發帖
多謝樓主大大詳細介紹新劇、期待着
睇咗第一集覺得現今就算有咁難頂的奶奶  都唔會有咁順滩的新抱
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
7 w4 f( r- }. S2 A2 g- x, Htvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
4 D! m3 t, C' Y# i# Y0 A* RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??5 D# e6 f2 A- ]) R1 j- O
大文細佬 發表於 2014-5-15 03:19 AM
1 o. S  {. O1 ^' C$ Q* o1 u
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
朱莉也可叫猪婆 ,巫小詩就一定係叫巫婆
7 H  ]% M0 f, u$ R2 }公仔箱論壇5 J" m4 p7 A2 A9 p: E- ~4 W4 z
睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
* h) e  x' E) _* p& O大文細佬 發表於 2014-5-16 01:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& n, x2 w& S, p2 U& C+ K; u
係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。公仔箱論壇5 w: Q6 `- W1 K1 A3 `% a
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢 ...* j$ h* E' d& [7 \
leekwoklam 發表於 2014-5-17 11:39 AM
$ ?/ U. A# L$ `( m
請樓主多多保重、祝大大身體安康!

評分次數

• timmaxsing

! n8 c! j, @9 y1 D公仔箱論壇mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。tvb now,tvbnow,bttvb2 Z% J. n) A- @: U! h
leekwoklam 發表於 2014-5-19 02:59 PM
公仔箱論壇4 }- _4 {- A) Q
一定有機會,我會為您的健康求神保守,好快會係呢度再見 see you!
鹹SIR的秘密係每日都食好多鹽
6 ~' _7 ^' }  }* ?! kwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-20 01:02 AM
/ k/ Y9 e$ N7 s* TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。飲鹽水唔飲滾水,吃鹽多過吃鈑
小吱喳個上司都係鹹虫 ,随時随地都想搞野 ,成隻狗公咁