返回列表 回復 發帖
www.tvboxnow.com# ]2 @* c2 o. f$ T0 ~* l

; U6 N3 _6 s) M$ N! Z+ vtvb now,tvbnow,bttvb係呀.. 我睇到網上資料講咗三個UC分別係佘詩曼, 林峰&沈震軒.. 但仲有兩個係邊個呢??? 黑警無交代過! 你知喇...tvb好興好似出人意表咁架嘛.. 所以都好有可能黑警係三哥架.. 但劉江又成日做奸角喎.. 真係 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 c2 X% T+ t) K5 e" s& o& r
大文細佬 發表於 2014-8-29 01:44 AM
- C- r8 [' O- |- e# ?- m4 \第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。
. o  J  K2 ~8 c9 S0 ^, cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。
" ?) O0 {' W6 e; N8 Y& s$ S公仔箱論壇你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?

9 @4 H* F# I5 ]( e! m3 Nwww.tvboxnow.com
9 j5 n& G. W( Y( d6 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今日睇報紙葉念琛導演都有讚佢入哂形格啊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( }/ d* A8 E% M4 C  \, p$ e
看了楼主的介绍对这剧更了解了,看了前3集还行,希望越到后面越精彩,不要烂尾啊公仔箱論壇8 E8 o; h( {2 p+ J
xxxfei 發表於 2014-8-28 03:46 PM
公仔箱論壇( d) i1 u* R3 Y4 T* I/ p' n, `1 s
哈哈 ,不過"虎頭蛇尾"係好多無記劇集嘅共通點。當然,我都唔希望佢爛尾。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-8-30 12:28 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ R- v' p; Q- g, W- S9 W# Z
2 R% \3 ]/ v) M; j5 ]/ q
6 ~2 L& r: q9 S+ {公仔箱論壇; H& \  N4 J7 o! I4 r; q7 ?
即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. L! ~; \1 x8 R6 v. M9 ^
大文細佬 發表於 2014-8-30 02:34 AM
公仔箱論壇3 z! n; U5 |, V1 Q. u% h5 r. y/ w
哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。' [! |$ Y2 M1 P, u0 f
: l9 H/ Y9 q- s8 H: Z4 a% }8 H
用幾個呢種後生仔做臥底角色,林峯佘詩曼做handler反而仲有說服力,
" F9 h4 M, l* h  Q& y+ D& s/ t8 swww.tvboxnow.com[天與地]時都有三個後生仔,加埋呢個,唔好寫到角色點容易賺大錢,
- S- k4 R7 y: ]. L! `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔使為拉一個咩社團人物而要個個臥底犯咗幾年法先可以拉人,tvb now,tvbnow,bttvb) s# U4 q; S: x4 U- L
戲中如果林峯都 ...
( S* \. ]$ a1 Q; r* c- UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-8-29 03:49 PM
! M/ d7 s# L- l, Ywww.tvboxnow.com阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。
8 H6 F3 W- y! m8 F" Q- m/ n) {tvb now,tvbnow,bttvb
( c5 s; |3 U( v+ a( \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ b( y& `( u7 c0 T! J
( F6 `5 T/ K' ~0 k9 s* VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你地知唔知阿棟真名呀?公仔箱論壇/ b" N9 r( r* _$ |' G, j+ ^1 M( y
大文細佬 發表於 2014-8-31 12:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 i+ D9 o6 y' ]

. T+ C. u( c$ N- _  u- k) R( j公仔箱論壇細佬,阿楝真名係陳光耀啊。
5 h6 h- q7 G0 n2 m0 _9 x1 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。' y2 v+ K: L1 m1 o
嚟緊啲劇大家支持一吓吖。
- p! N; I( X% f! Ywww.tvboxnow.com
已經唔敢睇TVB好耐~~~好鍾意阿余~~~所以決定一睇www.tvboxnow.com/ ^; X! B2 B. Q5 d/ I- p$ h. E# t8 _2 w
wing234 發表於 2014-8-31 09:47 AM
$ ~+ H  b& k: s' z6 ?公仔箱論壇其實好都停咗睇無記劇集3個月,不過《使徒行者》值得我再度關注。
公仔箱論壇" i' S& V8 i9 [/ d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 s) A( p! T8 z' W2 H
好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!
. C4 R1 I0 j5 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-2 04:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ x/ E* E, r( O  O4 T9 T$ i
哈哈,你係咪影射緊軒仔呢? 2 ~" U( q3 a; n* |7 ?, e; L8 ]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& R% l  H$ ?3 G+ J/ w8 a
我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。
! j7 Y( j+ y3 H4 _www.tvboxnow.com
* R5 H! T8 j' A5 b
) Y2 I& m+ |9 j& u* C) P% D
9 ?1 W7 l% j3 o/ A: J4 l$ O
敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka.. ...
# V  S3 l1 x6 ]) x4 {: [# C" w  P大文細佬 發表於 2014-9-3 03:16 AM
: z% d7 x7 B5 G% m3 W+ p6 \* gtvb now,tvbnow,bttvb  u6 B+ T; X& O- U) f4 a! @
啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...1 ]- b* L: _  X  t
mnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: V, F, \9 n; i* ^: r9 h0 Q6 k
釘姐好好睇,但暫時純靠喜劇感吸引成為焦點,欣賞佢真正演技等多幾集先.......公仔箱論壇: r! t+ Q. O8 z% n  A8 K: S
我唔想阿佘攞視后其中一個原因係想嘉欣攞囉。www.tvboxnow.com% H+ {, W2 t/ r2 k! E( b
' h1 M- r8 j& @# R2 Z0 N; Q3 ^
唔好鬧我呀....; O" W3 U7 j* T# W& Z6 s
% ^, X% B0 K: L; X2 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb) o1 i' G- I2 R* N) x, E
: V% _7 J; i9 z9 X5 d9 u" _5 T
  c7 K2 w2 b! jwww.tvboxnow.com幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚 ...tvb now,tvbnow,bttvb& I* }) N7 N& f* T" [/ s
大文細佬 發表於 2014-9-4 01:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb4 @+ b, [* u  o# m0 F
係,唔意該成日講人哋啲身材。不過女仔有5呎8都好難得。公仔箱論壇$ N2 v9 [! A& m& F% ^5 H
6 N1 }4 r/ d+ Z/ G# D
另外,敏之10月1日結婚啦,大家都祝福佢吖。
* v; U$ {5 m6 ~: K" N
9 l1 Y0 i/ J2 i  a. n1 ^7 i公仔箱論壇阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛!
. l6 R& V! f# g* n4 m3 t公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-5 01:14 AM
/ K% U) B' U/ m+ I4 R歲月催人吖嘛,快四張了。
8 f+ C( r0 @( C! }& _7 {0 B& uwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb: n$ X# }. x# n
睇佢著小背心短衭嗰場真係好驚同時又影埋佢個大頭樣架陰功。
Ep7 Around 6 minute5 D& r  i- y) c
Kobe home address...
+ Z9 Q+ B- M" K1 }公仔箱論壇xxxxxxxxxxxxxx
/ U! X/ A) P& G3 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。xxxxx, Shatin9 v2 D& ?& w  L( [2 e3 D
Kowloon, Hong Kongtvb now,tvbnow,bttvb' P/ E/ @0 T' }9 n2 C+ M

$ g6 H# a7 a+ y+ j) M) jtvb now,tvbnow,bttvbWhen did Shatin become part of Kowloon?
  j: S- Q. J% ~2 JPedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; n2 B- ]: T+ L. R4 z8 [' N0 g

8 n, z7 ~6 W3 \, Qwww.tvboxnow.com哈哈,係咪因為你係英文人,所以咁快留意到?

1 u0 F$ U5 W6 d0 k0 Jwww.tvboxnow.com去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-9 12:53 PM 編輯 3 O, e# R- x; @9 X5 Y8 a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 |" w# }; v6 m+ Q$ d
今套不惜工本的[使徒行者],爆炸場面,撞車,請臨記,轉好多場地,街鏡實地拍攝,多重鏡頭運用同演員搏命,連跳樓戲都有幾場,樣樣重本之下觀眾反應居然咁冷淡,睇嚟係寫的臥底橋段己令人生厭了。
" Z) U! `" f# E7 s5 ]- |! \公仔箱論壇
! b% k  b+ q1 _3 o公仔箱論壇% ]' K5 f/ a9 L4 n  I6 [
心贜打針的確有 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 m3 N$ N" P$ b
金田Sam 發表於 2014-9-7 02:18 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* c/ O0 Z6 t( |

; r( W! r& S! ?/ {4 }公仔箱論壇平均收視 27點,升咗2點,好似弱弱哋。