返回列表 回復 發帖
- ~/ c2 F. \: a' w. r
维基百科TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 A# A& v' w6 }9 i, V) P8 h7 }0 U" G' r
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...
( y0 E* P& E( P' y2 Ctvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
( r: \) M7 V0 ~& A唔該晒!
4 o( F8 u, J% j# h4 a3 ~! D/ R3 twww.tvboxnow.com細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?% S( M% {- k2 @; Y! g
2944234TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* t5 E7 F3 H, Z
% C' k3 ^7 o4 g1 z3 q2 E' d我再補充少少吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ [, S6 {0 s- ~- S* t6 x
香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...tvb now,tvbnow,bttvb+ c* n- T( F1 H/ H$ v
leekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
www.tvboxnow.com2 U! M. d3 c9 i
公仔箱論壇8 z8 G& m3 F7 s$ _
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
, d! F3 {0 v/ B9 ]/ }1 e
公仔箱論壇9 R4 h. g/ b6 s' W$ t9 K4 J
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
( ^- y  s8 t, o大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" p' F/ z) }. v! c, s  w7 J
下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
0 ]' j. Q+ ~, x" t; |2 ]6 E0 Q大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
afteatvb now,tvbnow,bttvb+ S4 {8 [) r/ h& r& n* K

2 Z6 |- N& O6 b4 L, o* l公仔箱論壇十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

1 R. C. V' N6 b" ]! }
tvb now,tvbnow,bttvb* G6 H4 T  v' e: h' ]2 z
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...% B5 O% O% T/ E& m) W' L
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
6 k% E6 [+ w$ U
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
4 n/ ]: \# o# G* V3 ~公仔箱論壇7 [/ p+ _' \: p1 v& k8 T1 K
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
* d& }0 J4 F8 ~! Q! A公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
$ ?8 i. i  U4 @) Y" F公仔箱論壇O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛公仔箱論壇- o! }# P) a. _9 k3 n$ D4 H8 k( ?  V$ I' k
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, H, \) }/ S( G
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?9 _  ^. _& n8 }# i; N. W: k

: @3 Y* \! t! i& z" I; B; v公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
* G! Y, `7 G& E7 {  q1 J. o# atvb now,tvbnow,bttvb下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
' f) J! V% Y8 C1 r+ [www.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
* \; w) U' b+ r; o# Qtvb now,tvbnow,bttvb
1 R# U5 }8 C, S; pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
公仔箱論壇. y0 B2 J8 T. B$ G- \; N
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 `. Z( A- l- o6 n: ?2 b: |

6 l" U7 o  {# G# y3 l+ f  x: u29453011 b# o$ y8 c0 W$ _. t
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
# Q/ I# [& H0 K- s  X; u7 z公仔箱論壇) @# I! k6 r0 O7 t4 K
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea
8 \; ~$ k: b7 Y- t; Bwww.tvboxnow.com
" N4 g2 h; s& C3 e  Y十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill 公仔箱論壇* \! K% o* G$ e) _9 U% W
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
; @# ^4 w: h9 F% w

6 a$ W4 ]( P" G真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
. q) K) [2 V1 O/ M1 ^3 z# _
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
0 ]  ]( a" I$ qwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
! B1 J: q; ]5 m. cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( O( J8 L- T# s, {等我代寺廟答你.. 九出十三歸
0 R  E0 i3 z& i+ l# Y# i9 `我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?公仔箱論壇1 j! U* G$ ^* \- r1 k! [

$ [1 ?+ V: q2 a: |0 X29453018 P2 N4 r4 `& `: E% ?
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
! ]8 Q8 |+ z0 s

/ L6 z4 Y8 _; M/ s) j  l7 Etvb now,tvbnow,bttvb仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
. O% p& C  O$ A9 c% o8 Jtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
) i) j" Z- S8 w' H" m# TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, z8 b; }' h+ l! J) d4 c: @2 i; V公仔箱論壇真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
  p3 J# c0 Z3 `. z7 N7 Dwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
. e2 i/ \( x7 D8 K! y8 O9 f( c4 V+ S
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,- f- l0 u7 i- W1 Y1 n. P; n# d- A$ m4 x
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   
0 n2 p: w8 B; b4 D' S& j( H2 w0 p話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing