返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
6 Z# p, M3 E. ^公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
1 C/ G! e2 H: T9 d+ l( r我知我知我知.......不過真係講唔出口。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  [/ D9 Z1 O5 Q# v1 L
tvb now,tvbnow,bttvb! z+ X5 y& {1 D( N/ u* ~
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
; q# O+ m, H( e  t6 F& v大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
9 j" P0 w1 t6 M5 i: R公仔箱論壇我相信都係囉...
8 `, v) @7 q- i: w3 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* g! R% W8 P5 |3 `tvb now,tvbnow,bttvb真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Y5 s5 R7 B7 T- P1 m
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; n" ^+ i+ b4 Z" J/ t# [) L
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。www.tvboxnow.com% D% H! k# s) ~% F7 Q( C
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會". X0 |4 C1 q% X4 P0 t# `
Anyway,各位會員總之小心啲啦.....www.tvboxnow.com% W. K# z: x% T
tvb now,tvbnow,bttvb" B% H: F% i  O
我知我知我知.......不過真係講唔出口。tvb now,tvbnow,bttvb0 K  p8 i& @% G$ V  [# q' H
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
  b* K4 N+ ?7 R8 u- lwww.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
3 L$ w6 x0 N% Y# B7 Z

, x% e' g( _5 L% m1 [0 `" R兩個臥底嘅BB會點架??
www.tvboxnow.com- g4 h" h" }/ [  `' \* C
我知我知我知.......不過真係講唔出口。+ E  A  e+ E: f; x
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 h0 n1 e2 B/ q/ Q

6 b  |; z9 |! q7 _公仔箱論壇你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
7 _  J; s6 l1 z% \4 \公仔箱論壇
+ f& q5 C* [: X# I6 S8 D) rwww.tvboxnow.com唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' D! o' G" n7 g4 f
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...9 Z8 |+ ?: s! |+ n
mnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
! V' L' |4 M% G' G: {/ jtvb now,tvbnow,bttvb
5 D) O5 ?8 n- u" jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒.. , r0 w- ^& n( t' p

7 W# ]& z: d& h) Y9 l( |! Mwww.tvboxnow.com父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
www.tvboxnow.com# F6 G5 Y7 N8 E9 q" T7 D

! M/ w7 X4 F% p8 L0 ^' B  t6 dwww.tvboxnow.com兩個臥底嘅BB會點架??
. w9 x2 r- [; `/ gwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
# g( d" c( v0 J: v' b5 r/ b% g$ otvb now,tvbnow,bttvb面對危險機會太高, 死亡機會也高...
" G+ w. d" E! c0 @9 G
4 I! b0 S- I/ d- A. `5 S  s我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
7 v# o8 C- U; z0 Z1 J% j3 Kwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
1 e  h& C3 I& `1 U; p細佬,你真係越爆越多嘢。
" V" P5 v' ?7 ~1 S( c8 a. C' U3 F9 [www.tvboxnow.com小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題tvb now,tvbnow,bttvb8 f6 z; k0 O$ x% w1 W+ h0 g+ h
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& e" _  @+ A1 ~& Q  J
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?; w" |5 Z6 r4 U
又直接講劇情會好悶.....
6 s! B3 S, O# j3 j面對危險機會太高, 死亡機會也高...
3 e. t5 t8 G! _% jwww.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
3 Q7 O3 a* ?, o+ N3 G+ P
+ @7 T( v$ f; m9 H% ntvb now,tvbnow,bttvbUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
* ~1 W: d5 h+ H, @+ i/ X% n細佬,你真係越爆越多嘢。5 u5 f- @* ~$ h; c$ W0 Z" q% N4 F
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
; h% z8 b% G0 P7 H+ e+ h公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
$ u. X9 b9 J' L; f1 Iwww.tvboxnow.com( E5 k; l% z8 }2 s# z. i
巧驚... 唔會嘅
  l' ~+ X8 y$ K# b1 Z% g' C
7 d% D' C; z: X* c3 t6 C% xtvb now,tvbnow,bttvbUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
% }$ ^' c. X7 V6 ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
5 S: N6 T" n6 Y* }* s& |* a
, _; E8 b  K9 M- ?9 wwww.tvboxnow.comUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
1 A) P/ D" h; {1 z$ L6 M" c7 Mtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 H8 o6 B: b% X5 l+ S# u
入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
7 t7 n# K' ?8 d2 Z! STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! H( M5 _& k+ B. N. ~" k
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
$ [" p* g: ?' ^( S2 s. D4 B大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
5 r  l8 h! n% S+ ]! [* M
恭喜細佬估中最後兩位UC。