返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
7 ]( c  w' p1 |2 c0 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
" W6 X) Z+ Z' {9 q4 A9 qwww.tvboxnow.com我知我知我知.......不過真係講唔出口。
" v% l, k. u/ x! X' t8 h- I: q* J6 w4 K3 M
公仔箱論壇. v: g7 w! g, [( u" X! x8 p/ \
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟www.tvboxnow.com6 [5 D2 C7 r) ]: w' q+ z& [. W% X
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
; C, \- V, ]8 m4 q9 M1 r6 rwww.tvboxnow.com我相信都係囉...
tvb now,tvbnow,bttvb) b, e1 \$ M3 p( V! O3 k& l# Q# o

3 f* R' J& N* M5 q% p" a7 m真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
: I( [+ V1 Y- b4 g" |tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 I7 {& _$ R6 y. i; u7 P
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。' k8 ~% l/ {" x2 P2 b  o
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"tvb now,tvbnow,bttvb! y4 H. T, j5 r# l  x0 S
Anyway,各位會員總之小心啲啦.....$ F7 A/ ^" K0 K% w$ Z' t2 ?
5 q1 ~$ a/ S% r+ R1 f; Q7 ~6 u0 G我知我知我知.......不過真係講唔出口。
# E0 ~& G6 N/ ]# n. X$ Iwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
! {1 i& H( k5 i8 z, N4 _. w* f/ \公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
* B' w6 J6 g9 _$ o: g! h
6 x, s9 H. |( g3 o, N+ qwww.tvboxnow.com兩個臥底嘅BB會點架??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 p3 O  I; \  i
我知我知我知.......不過真係講唔出口。7 O4 Y" d0 l2 A
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
* V+ V& Y+ a3 B  b

$ [) W. e; ]8 `. B  @  ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 d* p. ~9 [. H( R0 @

8 f& g  S5 a' @# o& U唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ n; F1 u" V+ G7 k( C! j
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...公仔箱論壇5 }" P9 t! b# K# ?. a; h( P$ ?: G
mnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
+ x7 |7 u4 E( {" ?) c8 L- V$ ~' J

! H$ F7 j3 Q* K, y) T! a2 S* h我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒.. 公仔箱論壇9 v% t0 H5 f8 F# u1 |+ ?0 t
公仔箱論壇. s% ~/ {7 H& j" }4 X" T9 h
父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
4 W  I0 ^  a- b3 y  Dtvb now,tvbnow,bttvb6 y2 V& k) _5 g& S
兩個臥底嘅BB會點架??3 ~# a/ H- |( p6 S: Q- w2 q8 U
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 \0 b- _/ P- [
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
2 y) j* U8 c& m% j: q  l# B* Y, Xtvb now,tvbnow,bttvb' s- u) d/ O; ?
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
  f4 y* T5 l0 S# d7 c/ _公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
www.tvboxnow.com6 y& O( `" X! V$ ~/ [
細佬,你真係越爆越多嘢。
2 Z; ?7 M4 d! G0 V公仔箱論壇小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
4 \8 e+ j5 T1 x* B3 x7 P& |0 Pwww.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) P* [" A; Z( J* ]( ]" q
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
' X- |  t  N7 U  p+ h7 ^# ?. o- _公仔箱論壇又直接講劇情會好悶.....
2 k- ]3 J, y" ?
面對危險機會太高, 死亡機會也高...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  p+ O3 c7 J6 [% Z2 [5 H
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
公仔箱論壇# M( _- h, x# @3 J
. L0 ^) \$ r& ?  b) G' |
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
www.tvboxnow.com% ?/ ]/ s- e9 T
細佬,你真係越爆越多嘢。* o' p/ V& o7 c$ T
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈9 a+ Y8 f4 Z3 ~- W" q3 R
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 [1 `& ]- x" N, ^5 [6 p0 K
公仔箱論壇) o0 D1 w/ z. `: r
巧驚... 唔會嘅
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ~: ?0 @5 t" ], u: c) t
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 _' w1 [$ F  Z8 N" A
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!2 v. F9 C! J# P1 c( @  j1 g5 X2 m
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' K2 P: l  e" B3 E8 n

" t, @9 }/ E6 d7 s1 y9 K$ e' Q; ^UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ o+ _7 g& W* P; J5 C) x9 \* l
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
9 p" Q. E6 b  R0 x
入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
, b8 e) R. D+ a1 pwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! g% k$ l% M; h( N4 [! D
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
- j9 `9 M4 |# h0 t1 I8 N( Ttvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
! j1 N9 D$ v" k$ `; Fwww.tvboxnow.com恭喜細佬估中最後兩位UC。