返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

- g) q- c' g- N; L
今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦
- Y: j; X1 i  k; mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...
! Q+ I5 u4 [( m% J# vmnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
) j1 t& k, j% W# G0 p; {

/ s' _5 ]+ J- a$ ?1 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
, D- l8 ^4 k5 L- I0 N好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
8 v1 w- C) R6 n9 d公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
1 A3 E, y% t  V, U0 C0 w6 O9 O公仔箱論壇
5 v) ?3 z1 {' X) U/ d+ ^7 E: N公仔箱論壇lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...
& {( C8 r9 g) d/ {金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
6 a) T9 B6 x$ D. a公仔箱論壇係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
! @+ @% u$ N2 ?- l. R9 t$ \; wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 V# A3 [/ ^# {7 J
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
) W( L+ a: ]7 S大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
公仔箱論壇6 y* h% n6 R, ^' Z- |
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
! j, b1 r- s6 `% O& z, l% E我冇罷課亦都唔主張...
0 \# U( E$ K) `$ }( j; o  X嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
0 h0 J7 v3 j, h" X0 r8 {9 w& B2 v3 ztvb now,tvbnow,bttvb頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
7 \) c& P! q! P0 L公仔箱論壇哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
( h! s8 P2 i6 w/ E* }0 ?5 U( A* i: H公仔箱論壇我冇罷課亦都唔主張...
! y# A3 F$ Q& v# b嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
* c( q6 W. |$ Y. z* M公仔箱論壇頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...
! E8 m5 C" d& e, _5 v, vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
www.tvboxnow.com" E6 K0 \# s7 p" z; C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- w, f4 H' `4 w5 L' G
咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
4 ?1 W4 o/ ]1 [. C大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
% q# B* h9 d+ R/ D5 S
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....) `4 `3 A5 f+ |

, f' U/ |5 T/ O( H. E; U2 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
. N1 Z- Y! O. J" T' ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ e1 u( z0 {0 J/ A2 \6 e
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
2 b. d0 z2 u+ z4 d$ j3 P" Z; A( f
又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....公仔箱論壇% L( ^* T5 f4 |/ z: e$ d1 S
$ |* a- p3 u( |, a' r, ^, K
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 w* |3 n3 [1 `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% [9 J, o& o% y, j; C, G( Q
細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...www.tvboxnow.com* \5 A  I+ h8 F, p! a( _
leekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
: x  ?* D* A% r  g2 j8 ~* Q3 jtvb now,tvbnow,bttvb我是男觀眾但看後沒感覺
1 Z" y' e3 K1 n- H4 D
我是男觀眾但看後沒感覺
1 h7 t" d. W# {2 U) `: ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
6 A/ M4 L$ {! [9 j; F  m' S. @www.tvboxnow.com公仔箱論壇5 ?1 Q& R7 }" f6 s
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
$ [0 f9 J7 i# Q! N7 F8 D2 j6 y2 V9 g
# D. \9 W; r8 P% {$ {大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
公仔箱論壇/ Y* m4 O! K5 T+ G0 \
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
: y) ^3 W# e$ cwww.tvboxnow.com, u6 _5 k9 `+ y6 U, ]% p3 p
, a9 ?) J$ E3 d5 b/ ^: |公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
0 Q2 V8 q2 w6 G' J7 \+ P& z( [其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。
# w1 I( H" j7 u  p+ q: `www.tvboxnow.com不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
www.tvboxnow.com$ B( t! l" u8 B7 w: K4 t9 F! p
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) u5 S, b; {* o. w
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
. K  G: Q7 D: s: N( `7 c) a7 E5 C
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup......./ A6 Z, P/ ^0 _+ R# Z" C
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件