返回列表 回復 發帖
3 Z( @' P( P8 k0 A2 v: W公仔箱論壇係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  R5 n& n5 p8 i0 Q
不過我唔係嫌美儀老啊。
8 g  ^. @, @; b* ~tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
www.tvboxnow.com1 }2 s' Y, ~; @" o6 `4 {
www.tvboxnow.com2 Q0 H5 l$ R/ c- V: G' e1 k
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvb now,tvbnow,bttvb) d) s! L& Q3 }/ H7 k! e
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
, c: p& F: i' h. }. |- `8 n9 I9 _' ~8 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com. _: |) N" R7 n* V# m: _% v* d
5 f* X/ T! o# j! {9 c! J9 ?6 c6 K; S* A) n8 U. q5 H& ^
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
% _! C- C! g2 ~9 |公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
* {1 {  T  v5 }5 K) m唔.....
' P* I% z0 E2 l0 G5 p- p美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......tvb now,tvbnow,bttvb2 `5 C5 k0 G( u, Q1 q
www.tvboxnow.com! G$ E5 a+ m( W/ c; R9 r
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
& o+ O7 S5 h  Gwww.tvboxnow.com2939554tvb now,tvbnow,bttvb, v6 [' R( S3 `( _
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
) B# f; H" r! Q, X1 z5 A. O
  I# x6 w' m7 q0 p3 n
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
6 x0 l, _9 {8 Rwww.tvboxnow.com唔.....
  C3 N1 \: |* P! I( ~美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
* z5 m7 k8 c( |9 f2939556
  l; \! B+ [5 x$ X註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...www.tvboxnow.com# V  B! j1 y4 o% N! i3 s' X: P3 K' Z# E
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
8 J: v' V: [, |9 n8 J7 {1 |2 J9 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( d0 {/ w. }( }; u% n/ P! e$ `www.tvboxnow.com咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
tvb now,tvbnow,bttvb2 D( K& V! [0 t8 K

0 Y5 Y" b4 D1 j哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
+ L6 y8 C, Q# t9 S. Q9 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
9 a4 }( o5 L6 ^% {' Q3 Etvb now,tvbnow,bttvb) m9 ~. e  [2 Q7 c
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
公仔箱論壇; n: w: g/ {  M* J
tvb now,tvbnow,bttvb5 H* q* J# a0 ^1 K; `+ {
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"www.tvboxnow.com+ g: D8 p- [% G: |8 _
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
8 {7 v* X2 J3 E" D' r( Q8 gwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb. T# }+ L# x: m/ k9 U0 s& M
有大佬撑住咁就冇有怕:1 \9 l# u' n% s0 `3 r
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
7 w& v; t) a: ?+ s嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

1 X- O. c' g- P/ Qtvb now,tvbnow,bttvb
7 R' {- e) G8 L1 y/ A! dwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com$ i% P; ^& j( c% s2 c- a
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
公仔箱論壇( }3 \9 ^+ ^0 V
& p$ E) N2 o  H! \* B: r
有大佬撑住咁就冇有怕:公仔箱論壇* `0 i- l9 u9 E8 v; x" _
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
1 M. b& |' e2 K嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
3 B: l" u& O  N$ vmnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
) D, K' x8 W* L) c. ]www.tvboxnow.com哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
tvb now,tvbnow,bttvb9 S; r$ _4 C' F, n1 m- l

d: E* _/ K' b1 A& y/ P* [' E我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"* r; |/ O1 ]" D5 S$ p" E
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
公仔箱論壇4 L8 V9 i; X3 x* G/ B0 E
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎公仔箱論壇1 Q5 O& A3 X3 P& U/ d
" e9 x# p6 U# n, E, k% W公仔箱論壇
6 c0 A) l  a& G7 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢公仔箱論壇6 X3 C) O$ q8 i+ X# d3 l3 q& S4 H
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
7 u# o/ F7 X9 ^# Q! ?2 D! V: A; A2 ]2 r8 {; s我預設嗰個反而唔係呀..
! A8 o7 f/ X  R0 j

" Y0 Q0 ]! A% }咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
' z; C; y/ w+ L3 Q; p7 F( X大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
; k3 M  @' J/ B9 _3 t+ n啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
" M8 ^; i' H' L公仔箱論壇
' s; F( A% D3 l* A8 S+ {* VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。補充茅山聖物紅肚兜
( q* I" ?1 ?1 r
% w3 f2 C! e" I
2940533公仔箱論壇( t+ a+ j- m5 L

. P" }2 v& C/ m5 j) jwww.tvboxnow.com
: C* @' \0 d$ n; mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!9 y2 u/ M% {/ b/ d$ X7 [7 @( X
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
: k& y" h; I- l* l; o6 P: O4 s
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。- v/ Y  o! I1 r& O# T" V% v
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
  V9 t( K1 u$ P# ?3 u' J公仔箱論壇哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
% p) n! K- T# e7 u* ftvb now,tvbnow,bttvb記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....0 j* z( Z: O( @8 J. y! @
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
, v7 J2 \* j& i! GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& E/ R8 a7 t7 l' O
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
' u$ a' p8 N# F& x; ]/ t+ i公仔箱論壇
- J$ I: \; O! z6 `) ]釘姐的背面  U4 m3 Y8 T8 C1 ~- F, v% P8 N# y8 N