返回列表 回復 發帖
玩轉《使徒行者》1/9/2014 Round 2 : 你哋嚟揭露釘姐並未撻死之謎公仔箱論壇- X( I* o4 w  b
樓下有位大隻佬打開窗伸個頭出來大鬧:你哋两條粉腸响上邊搞勿春?話口未完釘姐正好跌落來坐正佢個頭到,咁就順手拉釘姐入屋救咗佢
9 G8 v; _5 S: {玩轉《使徒行者》處境笑話分享及討論劇情
" W& `+ M  g1 G' u9 b8 G/ Y唔鍾意睇笑話 ,齋討論劇情都得架,遲啲或者加插派獎遊戲,多謝捧場。公仔箱論壇# m3 C; a) y- w" w, P# }

V$ X( K0 f* s公仔箱論壇11/9/2014 Round 7 :爆seed解毒揭秘 下集
) l6 ~; P: x/ ]9 l# z) [5 u+ xtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-8-30 01:00 PM
0 ?. P6 C+ |6 a1 e# a) E, L哈哈...爆seed天生鼻毛異常濃密,D粉璃喺個鼻窿入唔到肺........咁都俾你唸到,好搞笑啊 阿蛇即係阿蛇
玩轉《使徒行者》15/9/2014 Round 10:問歡喜哥最鍾意嘅食物係乜嘢?
! C! m6 N1 t( K5 wtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 J- n* `' z0 ~) x# T& G1 y0 `
tvb now,tvbnow,bttvb6 J% p/ \2 b! H1 [
歡喜哥咁中意釘姐三個師奶阿媽,我估佢最鐘意食物應該係;三丝炒瀨
+ Q# O; b4 N5 x1 Y2 `, zwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com/ |2 f0 [6 w4 |0 x+ G, Q
肚痛喇.. 咁都比你諗到! 但好似佢三個c9阿媽鍾意歡喜哥.. 唔係歡喜哥鍾意佢地喎... 鹿死誰手TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 q+ `: o' F) Y* \
大文細佬 發表於 2014-9-16 02:14 AM
公仔箱論壇6 T3 W" t! @* O

) ]4 d; ]3 w0 h1 ~6 A- J( ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係哦 ,三個阿媽争瘋喝醋討好歡喜哥。我諗歡喜哥都想享齊人之福 。唔緊要啦、志在参與、搞吓笑
玩轉《使徒行者》15/9/2014 Round 10:問歡喜哥最鍾意嘅食物係乜嘢?
0 L) Y  ~. n, F; S2 T7 C  r/ J0 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 x+ D" ]3 M! L; X9 J4 Z8 f  L# `
www.tvboxnow.com% ?2 _# P& Y% R& ?  f5 w
歡喜哥咁中意釘姐三個師奶阿媽,我估佢最鐘意食物應該係;三丝炒瀨tvb now,tvbnow,bttvb5 L, _1 j, @) r6 b3 h+ f- i5 R
mnb1123 發表於 2014-9-16 12:34 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; M- ?* n- b, L1 S! {( h
( o9 _) Q% I, n, c& m6 R
或者應該咁講:  M7 V! x% I6 D& b# G2 W2 P, k! K
釘姐三個師奶阿媽咁鍾意歡喜哥,歡喜哥都想享齊人之福,所以最鐘意食物應該係;三丝炒瀨 www.tvboxnow.com0 {: w& I/ p$ X/ c! a  e9 \- u% v
會唔會好D阿細文大佬
www.tvboxnow.com$ `, w7 X; x6 \& l" Q
mnb1123思路有啲接近我嘅標準答案,好嘢喎,請收獎。
+ L0 }9 O) a  e9 T公仔箱論壇不過,我個答案明天先公佈啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 h. @! q' f- L% w- O
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:22 PM
( u1 _0 q: a" H- S: v- k8 z
多謝樓主Lee sir、多謝Vandas姐 明天再會
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
2 K/ M- S* F; ?6 y& c  T公仔箱論壇2939554tvb now,tvbnow,bttvb! z) w' L& Q; v) t. d, L4 m2 Z) E
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
! c! W9 u) k8 u+ e: Z5 v( n- N* rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com; c+ a9 @/ h( E0 Z
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
: S: o1 d2 L# [1 U3 p/ vtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 I) H* Q, t' `
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
1 \. @$ ~, |! b" j0 O" STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
+ U4 p$ N$ y% I; A
tvb now,tvbnow,bttvb! w# @* K0 t2 n& K
有大佬撑住咁就冇有怕:
! e3 z9 Z$ e- Mwww.tvboxnow.com釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。; ]( i1 D+ |4 j" ~& j. g- z
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
! Q1 |6 C- i3 m6 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
/ J. N! j$ P# y! \leekwoklam 發表於 2014-9-18 01:05 PM
' e* K5 E# f) d; B3 p- `& y. \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝樓主Lee sir and Vandas 姐。以為紅底褲辟邪,原來紅肚兜都係辟邪 又學到嘢啦
9 E2 P+ }7 G  ~. `) g- m我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.
, Z' v  g8 {' `+ s: @- Z) W% mwww.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-23 04:06 AM
+ k9 ~$ r6 m) ?, o9 H8 `
應該都係求其揾D嘢代替,真正牛歡喜唔止咁細,特別係大水牛 又或者係牛BB可能會咁細
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
' z3 X  K4 W& btvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
aftea
$ d* H1 x% V9 n: O- M9 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 ^) O& m# L; z7 D2 E% T
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

$ T9 [' K: t9 r
) I% S" |$ v1 n% M6 Dtvb now,tvbnow,bttvb真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
* L) q/ h/ n  l$ @( ~3 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 P: j1 }- u- I3 x0 M+ }* l3 n
6 }' D8 c4 g" u
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
' @" c, h) C+ ~9 E+ R, b  U' a% U因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   ' b9 H7 S3 W) P! `- Q3 i6 h5 t* b
話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% h- v6 Z2 U: C6 u: x& j1 t

# Q! x0 y5 u0 k" f1 Qtvb now,tvbnow,bttvbUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!; r; L0 E  g: _. \% D! [" k8 }7 R, x& a9 b
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
' ~' `* o, ]6 w$ v5 ]% ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
* Z1 r* R% g0 Q9 o
: ?* i: t3 T. K6 S* M4 e8 [0 xtvb now,tvbnow,bttvb小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。, ^- ~! P: v7 g( ?! o9 E
最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. j! f1 j. U9 B  O# p0 A* Z, m# j+ Q
4 C( j4 U3 A: r+ C7 z
公仔箱論壇4 A9 g( T+ i/ Y+ Q% u# H4 t# I+ P' q

) @9 b" j& C/ Q/ `7 a1 zwww.tvboxnow.com今日星期日睇番香港星期日嘅新聞巧驚呀.. 香港人响weekend佔中.. 照理對星期日假日嘅經濟應該無乜影響架!... 點解啲香港高官指令警察出動到催淚彈咁變態架.. 佢地佔中極其量只會令到啲車入唔到啫.. 洗唔洗咁激呀.. ...
% c- `* F0 E5 J: J: b" g1 u# qwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-29 01:50 AM
. r* p3 Y, h' i+ x今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 ( `& P' ~" m0 a+ l& N, ^7 o
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同