返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇1 |' \! K: u% |" w" u5 ~/ Y
哈哈...爆seed天生鼻毛異常濃密,D粉璃喺個鼻窿入唔到肺........咁都俾你唸到,好搞笑啊 阿蛇即係阿蛇
7 k' O/ v# T; B6 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-12 12:10 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; @# A; U6 G5 k, g6 `5 q6 S
mnb1123你過獎咯,我反而驚啲「屎尿屁」字眼太核凸咋.........
38# 金田Sam
6 m! J9 o, G0 _2 |. ]$ |& Y( A
2 ^% L; A+ K8 C* {回應你呢段-->"爆seed由九個月前仲係普通收外圍的古惑仔,可以變身為做到黑社會的坐館?? 鎗殺埋前坐館歡喜? 同再之前個坐館撻沙? 黑社會幾時換坐館可以換得咁密??"公仔箱論壇9 j6 @- F% t  d4 N" ], N- _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 D6 c( s% E, }2 O4 T
係咪真架.. 劇情仲未做到喎.. 你 ...
  a) d5 B5 r- p5 L  _, N$ TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-12 02:28 AM
8 _6 [/ V& s: P. X可以拍多一套外傳添,又有咁豐富劇情支線.........
3 T3 L# W  z9 z+ V& T9 |" |公仔箱論壇
- w- t8 g9 Z) d5 y) M! d  j  [0 ~9 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 M; I: q8 k; j9 r* m  }  C9 ytvb now,tvbnow,bttvbD字眼太...否則怕人哋睇到,食飯會
! d6 h8 K& q* `timmaxsing 發表於 2014-9-12 01:02 PM
; S4 Q. C; ^6 T* C: _1 o* KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都明白嘅,但已經盡量用出得街字眼,其他嗰啲已盡量引導讀者自己聯想就算。寫呢啲其實好辛苦哩。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 f: N. u* y- [1 N; O, F" Z: G) P9 T+ ]
未來幾段都寫好,乾淨啲嘅。
香港依家係咪真係咁hit响公廁gathering架?? 唔dirty咩?? 平時我去公廁都起碼要用三張佢地供應嘅坐廁紙.. 仲要超快離開個廁所喎...公仔箱論壇/ v) k7 E- x4 U$ a1 H" h/ j* S
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:38 AM
! M% x) N+ j  S- U- H3 [  Ltvb now,tvbnow,bttvb
! ]0 _3 e* S" Y7 Ltvb now,tvbnow,bttvb你肯用已經好大勇氣架啦細佬,男厠其實十級恐怖架。
1 J. H0 l) q- c, [tvb now,tvbnow,bttvb
( \- g3 c9 T( q) s公仔箱論壇嗯,的確網上有好多地方有唔同版本的[劇透],同時tbb自己網頁人物簡介中又有提示,正如歡喜哥的失散女兒,卓sir想釘姐去扮其女兒,釘姐扮後太代入時反而同情起歡喜哥的遭遇,可惜最後係由爆seed開鎗ko了結,一個咁 ...
' z, K' ?$ [1 o, S& G: ^tvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-9-14 11:09 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 u; K% }2 v; R$ {/ h  r7 F7 T
本劇排在台慶劇前檔都算合理(接檔為《再戰明天》),唔個期都唔係一般劇可以上,《使》算成功架嘞。但論話題性,《再》可能又會再高出一皮。
8 t( B8 s; a, }3 \/ ptvb now,tvbnow,bttvb- {& C  d1 Q0 k# _$ J: F
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶" k$ S7 o/ `+ d1 C
大文細佬 發表於 2014-9-14 07:06 AM
8 @# I; \1 m$ |& b$ M: L, \
係呀,我都唔係好有興趣。
: t$ k' y& F* X5 B; \+ X公仔箱論壇所以鍾意睇日劇嘅其中一個原因就係,唔須要硬食呢啲不必要嘅感情戲......www.tvboxnow.com( M; S9 K( t' L2 y& U% I
仲有,卓sir玩竊聽咁多年,係咪都不知不覺間鍾意咗好多當事人呢?  J7 B4 k% e4 Q

+ T, `: {8 i/ a1 e8 R8 ^& n! ~3 X, D
我就話祟金父女條線咁就完咗,又要迫我哋睇番揾臥底、黑警重悶   ........Um
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
乜歡喜哥唔係鍾意食壽司架咩??.. 我見佢開間日本餐廳嘛!
* p+ z4 V0 o% P- P4 I' E# n+ G6 ~大文細佬 發表於 2014-9-16 02:23 AM
! b" j$ M, [0 R2 t4 x6 H
哈哈,好正常吖細佬,壽司係我其中一個合理答案,雖然唔係我嘅No.1選擇,但請收獎。
$ a$ C% q5 o; Q$ w( `5 d, t公仔箱論壇
) E1 {* K6 c9 p) h" V2 H; I, ?5 C或者應該咁講:www.tvboxnow.com8 e- e4 V3 }/ i1 }
釘姐三個師奶阿媽咁鍾意歡喜哥,歡喜哥都想享齊人之福,所以最鐘意食物應該係;三丝炒瀨 tvb now,tvbnow,bttvb0 }! y; }# L9 ~
會唔會好D阿細文大佬4 H# B. B/ ~$ \( p& t) C7 v
mnb1123 發表於 2014-9-16 10:53 AM
4 b. Z' M; l) k$ P* _tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123思路有啲接近我嘅標準答案,好嘢喎,請收獎。
' o& v0 Z! x: @9 ]* Ltvb now,tvbnow,bttvb不過,我個答案明天先公佈啦。
# D4 V' u( h7 X/ `, C公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" G# Q6 J+ X; N. X9 P
UC黑警都好睇過呢pairs條線... 揾安琳同卓sir有感情仲好睇... 男嘅成熟有型.. 女嘅超索! ! D$ H4 ]8 \5 G; E! q3 I4 }( @" ~
大文細佬 發表於 2014-9-16 02:20 AM
. }, w* v( l/ I: dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
1 ~1 V# F. h+ u" a( E2 o4 R) ctvb now,tvbnow,bttvb不過我唔係嫌美儀老啊。
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 R3 b8 H2 p, P
3 s/ V  G' c+ \* x" @) Q3 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% L2 @  D7 P+ s' itvb now,tvbnow,bttvb
公仔箱論壇& O# a; w/ [; N7 _% K, a

1 t6 V/ t4 N( s( D+ h' i/ Q不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲/ d8 G: w2 F$ o4 E( x
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- v0 f. X8 O8 [2 B6 @) [/ v. p1 S
唔.....
) p5 F0 g3 C2 h* I* A. x美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
$ J& e9 u; D* d4 r$ `' o- f
% o+ u: e2 `8 ?5 n  j( m) t公仔箱論壇註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
tvb now,tvbnow,bttvb+ o9 ?7 _# g9 m  @2 K' u5 t

4 o3 B0 L& y' I6 T# O% R3 U" ztvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:
) c; \9 ?3 j4 @0 e  e7 r  i3 n* KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。公仔箱論壇+ H) K( `9 d2 J9 A+ h* T
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...www.tvboxnow.com; x& Y% V& O2 s' Q7 O! ]$ {
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
9 e1 x' a! U2 y! M9 d7 J哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
4 q: k0 A1 n- w, |0 k' c& H! G$ ~% j# z6 |0 W
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"公仔箱論壇4 o. k' i0 d, R* I
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
5 r3 a3 ]% \' ?7 z8 @2 b8 I個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎tvb now,tvbnow,bttvb& P: G. H% w% x' B
tvb now,tvbnow,bttvb4 t8 t/ c$ ], A" y2 h( u+ z( {
tvb now,tvbnow,bttvb4 g: s$ X3 }8 g' ^7 a& z; `
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 F- ?$ v) l; X3 b. I
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
* f. q3 ~6 ~3 `3 M1 d  B我預設嗰個反而唔係呀..
. C$ n- }( t: x) Q" K* Vwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ~$ e8 E/ D) x' Z
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
. ?" L7 t# E0 D8 N" f公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
$ F$ U) W! d7 j9 t- W4 b4 Y4 o1 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。