返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 x. m3 s% M" P( s0 ?6 x
因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.tvb now,tvbnow,bttvb. i: F9 [! q# b* J* G3 h
2932322www.tvboxnow.com4 }( c# w. z; V* L7 h' v
www.tvboxnow.com7 Y  F$ a, k& |  q$ g

$ V; S4 x0 ~3 t9 j8 Dleekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
! ]1 o  ?2 n, I: m' XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ]) C  r/ b( r' v* E5 c
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
( }4 s. B! J/ n9 j+ a5 Y9 [. |/ ttvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com  n  u3 w2 \6 E; b" S+ o: R. j* l) w
佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
. V' i) o5 T: M3 k; c9 F大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
www.tvboxnow.com* `1 A6 w' ]# @5 s
男人到30歲後會開始脫髮... 公仔箱論壇3 u: R1 E+ Y' R0 X8 |; I1 l
還是不明白為什麼女性髮型!
公仔箱論壇' a" Z+ G! i- I, R/ L6 N
男人到30歲後會開始脫髮...
5 Z- a' x' d0 Y6 A1 M4 R2 _2 X6 K" y還是不明白為什麼女性髮型! www.tvboxnow.com; j0 Y4 @0 y  K" _7 g- A
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
9 c& k% b7 [* ^公仔箱論壇係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
/ {  L$ X/ }4 z! ?9 X公仔箱論壇
( J: d. q7 y% j) K5 f- Vtvb now,tvbnow,bttvb
- N, T( j5 k8 F  @) n

% u" y* h6 H/ A& }+ f7 J) v5 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& L3 }; a5 I2 f& x* _* E
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
8 \3 M9 D2 A2 @- g. Ytvb now,tvbnow,bttvb  D3 D6 K, v! ]; G/ W- d" _3 T
嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
" d/ ~* ~! i# Z0 F1 Z公仔箱論壇阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?公仔箱論壇- k% D6 K' x- a" P" M1 h1 k
timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
. J; p' J- r) |( e
我諗唔會啩,又爭家產呀?
3 H, x* a- t: o3 b2 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ j* J+ K6 D  ^/ `
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無公仔箱論壇$ E! c: S6 Y( G/ v2 S' `
lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
0 s& o% W; z5 T' x貓姐要求好高咁噃。, q6 J! k8 J6 A( I* W5 M5 X' \! m
咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* o$ c+ F" e% w0 X
講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
+ l4 [/ ]8 v$ a" M( [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; a6 F  g1 B1 I- g0 @5 \# K9 }+ y% owww.tvboxnow.com不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...公仔箱論壇0 F" V7 H* [( [" B6 A5 Z
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 ]* y" c# M' H) X7 X

& r; P$ ^9 o9 @+ o6 g公仔箱論壇可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www.tvboxnow.com; v8 G7 `- f" n" M" V: f- s
我諗唔會啩,又爭家產呀?
6 b4 ^( G$ C7 n4 l) ]0 [/ Cleekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
% a9 \7 v( E/ T3 x1 z* nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題
1 q) [- @2 e0 Z, Qtvb now,tvbnow,bttvb鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。