返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死... www.tvboxnow.com  i" g. N/ h6 K" g- f6 J. O
大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
2 N: H  o; H5 r% [& s0 N, JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。
- n# A/ _0 I4 W+ e" q; ? www.tvboxnow.com0 ]5 H8 F' D. I) f. O' i
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?
! @) {0 K; e2 l+ U$ N* Y' D+ Vtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb, b$ N$ V, @7 ^4 t( I
唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ p3 h& y( h2 r1 h  w6 z
公仔箱論壇& K+ z, N1 R1 A# F5 X" N
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集
& c+ k; a  K" t  B7 {( Fkkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
3 A; X4 B/ E' {8 d/ M1 U0 i公仔箱論壇係呀,好耐冇見「潘翁」啦。
9 g3 J  K1 ^3 w, f
2 C8 S2 q0 I+ N- t) d8 Dwww.tvboxnow.com《大地恩情之古都驚雷》飾容亨www.tvboxnow.com3 @3 _1 t- g, [4 d8 h1 s
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...' r1 L% x! ~& S$ X" u" i
rosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
! I' P- ]; U5 a7 G5 d+ m  Q8 K& P: ~7 {1 _
同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧
, k/ r$ K5 n0 T8 M6 o. S清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
* j+ q6 h/ {& |, {# sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  p% T- T" ^$ b) V) H
1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯tvb now,tvbnow,bttvb/ w$ C+ M" W: l1 X
演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯www.tvboxnow.com5 E# h; R5 T4 w$ r# K3 [: F) b
演技真係好好9 E! i" @) N0 q+ I/ [! j1 M# y
yimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
, d4 z5 u! R! I+ htvb now,tvbnow,bttvb! W* r! d" e3 g# y9 [
我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
! K) _$ q* {! b8 Q) uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ y+ J7 b7 W( O# j8 T* T* C- u
熟女嘉欣' X  b5 ^7 O4 m3 J8 }! O2 G
joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
$ }0 M( S9 W1 D) [" Q! ]# ltvb now,tvbnow,bttvb哈哈......咁快就「熟咗」。
) p& B4 D( N5 U* K1 }www.tvboxnow.com不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。tvb now,tvbnow,bttvb3 H# t' t- p, e/ C9 l! Z
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?tvb now,tvbnow,bttvb0 a( e" @! A2 G" ~2 ~' o( x/ q

( N, e6 k0 L/ U2 r+ J' b順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
9 i7 P" d$ d0 c5 I. R) dwww.tvboxnow.com
/ U6 V$ U1 ?' K) }$ W7 A2 Fwww.tvboxnow.com
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?% x' ?7 b! o) O" |
1 @  t$ B' B$ s% X, K1 l
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
/ H* Q0 D2 N! ^' ^$ q# _大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
公仔箱論壇4 U1 S- J5 S3 m* i
唔! 好詳細嘅人格分析啊。
' n7 ]$ }9 Z3 r2 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com( k: P  Q' g+ K4 {, Z
其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。
" F; Y8 \% A1 A; _其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?tvb now,tvbnow,bttvb8 K  P$ T! T  ?

/ L8 ?5 N% P) q& W# \tvb now,tvbnow,bttvb順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
; `4 q! }/ E0 Y- `% @0 ]0 F公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
' H0 k7 L% q; o3 H咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  B5 @* e$ e: X2 b% o5 E" p4 s- n& F
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。公仔箱論壇8 O" R! s, s8 N

- r0 m1 D; U: p, o
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!