返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
: J3 [( X7 i2 A3 {+ L+ qwww.tvboxnow.com

( ^+ ^7 u; s) ^1 H& z1 z8 G+ {- m! H
7 p1 L$ O" x, Q' c, Q反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
' B! s- f8 v  J, Y; UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com- c$ X6 W7 [( K5 F+ W" [: r

! a8 R+ t4 S+ J公仔箱論壇反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品tvb now,tvbnow,bttvb$ B4 [& _0 e( ?5 K
mnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
公仔箱論壇, k7 ^# T- u1 x% P( u1 n
mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
. t" v3 d4 f( w5 J, fwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" ~% G3 l  l( D3 K( P" V
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。www.tvboxnow.com5 Y- s0 Y& u! E% [4 e& z: i) u3 Q9 n
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。www.tvboxnow.com3 Y1 I3 a" O4 T1 z6 H5 B# d( f5 z' ?

) a$ N2 Y$ C5 m' k9 T# e公仔箱論壇
+ o2 A5 v% B1 `* w  r公仔箱論壇
, g6 C% w6 ~/ g% n: N" h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇tvb now,tvbnow,bttvb6 _2 Q& T3 ~) V$ [# J5 K
將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇: P3 `+ ], y: h3 u1 k; M
將來無聊可能會看( N% n& H0 p9 l# }7 K
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
www.tvboxnow.com6 ]' W- I- H9 }/ S9 V

' @8 R% n$ ?, B: Awww.tvboxnow.com有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
( K) d- U0 H1 a/ \& ?. y
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
7 N+ y6 s7 f+ G- Y0 t/ r7 q$ a不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。公仔箱論壇) G$ p- m$ `7 J- ?/ A

0 d* ]' s% F& J9 u/ @' F9 K  {2934217; K2 W- Z! @* y+ A
公仔箱論壇3 o0 B7 Q* _( F
0 X7 Y+ f7 a% m8 o/ x% L/ f5 c! Q" y" eleekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
0 S( U- G( j$ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb5 l; }& r- t% ^* I" \& B
睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
: l" [6 l0 J1 J8 j5 X+ m0 M$ k公仔箱論壇
3 u4 d: c. d, k1 R+ ]+ s" F1 X( Q
www.tvboxnow.com, T0 Y& ^/ l/ c2 I) o/ W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ N- E+ W9 x* Z" h) `; r
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
# R. C8 y. |5 d2 u# I& x大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
$ H- t+ A- j$ G2 l4 {$ wwww.tvboxnow.com: W5 q6 R/ ]' a" L- ]
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件