返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?+ M. S# `% d$ s. x' A4 W
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
; ]( g2 p) L4 B5 D
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看公仔箱論壇- I, g( q" a/ L- m3 D
tb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
www.tvboxnow.com7 F, I/ [$ \# Q2 K9 C1 `8 a
唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?tvb now,tvbnow,bttvb1 J& P2 \+ @5 R8 n! `) W. Z
係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
www.tvboxnow.com2 r) u; E! K3 a" J8 Z$ K0 y
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........tvb now,tvbnow,bttvb, S0 k3 t! m! X& |; `+ `
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
0 n) H3 G  ?) c& w3 o9 F5 c
5 L* d+ b3 A) }2 j9 q- Y( ftvb now,tvbnow,bttvb係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
公仔箱論壇( B4 C' @# c% i4 P

6 M( z" s# t0 w; ywww.tvboxnow.com係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
7 c7 [6 x1 e7 }8 k/ h$ i& h公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
公仔箱論壇% c/ Z$ u6 F7 X  D2 o
係呀?唔記得晒添。
2 P+ h4 K0 G$ B  y. Zwww.tvboxnow.com琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ m& H2 z+ l) U+ b
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
8 w/ e0 j2 i) B+ v) J. C
2 Q  _: F4 l! Z2 y% ^我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........公仔箱論壇# `# C# A$ l6 p9 ^  ^

& A5 ^7 M; D# h# Y5 q/ ]) V一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
$ Q$ Y% ]+ _! E6 v' |其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
! z" H( ]$ N% A1 P" atvb now,tvbnow,bttvb
% }% G6 n6 l# @2 j" u: PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...公仔箱論壇( P& R4 c* G( M/ Q- j
leekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
4 k1 n) n" R: A8 R& ]. |4 Y) ?公仔箱論壇我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
& }/ ]% j$ ~* J- |1 h
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
$ i8 r1 C; |, pmnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 z  f. v/ w. n6 r  y  R: a

3 h2 W6 t* F' i+ F3 B公仔箱論壇係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。公仔箱論壇2 a# O+ e* m$ x( l0 M, z" y
www.tvboxnow.com4 t/ J9 L0 E1 f" S1 h. P# g
千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
$ Q/ `2 h0 s% k" S* ^3 N9 ztvb now,tvbnow,bttvbb1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
公仔箱論壇9 r" H/ V8 f7 |* J
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.