返回列表 回復 發帖
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情仲加埋唔logic
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...www.tvboxnow.com- _2 l% E$ E/ ]& P1 V) f  v1 p% x+ [
大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
% q# a5 F: O; \: w5 U
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅<老表你好HEA>
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
" I: t- G* Q4 k) C* A& v* @公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
4 t& L7 S% F7 k  f- u9 r  STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇0 l$ \, j( f& N$ S7 j( f6 P" `' Q* ~8 l

; j1 L6 I5 X1 Q$ S3 x3 L! ?( o公仔箱論壇咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!
4 U1 u8 `5 s; T. ^# k! m; N0 |3 ?. ?
公仔箱論壇4 ?/ i' O0 Y0 ?
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅tvb now,tvbnow,bttvb, D# p& s& a% b! j4 ?
mnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ P2 h6 r2 l. ?& s
公仔箱論壇$ O9 q1 a" K3 G  N! J9 T
希望我地對老表祈望咁大.. 唔好失望喇.
tvb now,tvbnow,bttvb: y; {6 Y5 b( \" D% y4 W. D! o
www.tvboxnow.com1 y; Q) g* z  Q6 n2 s8 o  @

( M  P. j  [; O2 Q+ k! K  Rwww.tvboxnow.com咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!tvb now,tvbnow,bttvb7 `' m2 v; X7 a. k$ g0 }  s
7 [$ w. N& n5 I5 z* w- V; o% `3 U; H
tycn3320 發表於 2014-10-15 01:26 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" l  h5 s0 d' m* n" s( @7 l8 ]
0 R. }9 b  @7 a' T
仲有好多... 例如估到高ling一定會死
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
! a$ J0 U. {# K2 Zwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
0 T" E+ d7 H' X: I& [* ctvb now,tvbnow,bttvb& x: r) d3 \9 [% t2 L
所以我臨尾都喺劇集綜合吹水版搞番個「純粹靠估大結局派獎遊戲」,不過呢,啲結局答案都應該好易估中,哈......
公仔箱論壇5 a  i, F( r) s. a  o6 a
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# m7 B) Z% i- V. |& X
mnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 o# c! H6 w% R; l: m
睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........
9 h. b1 S; z1 {  f1 E. Lwww.tvboxnow.commnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
* F8 J, D9 @0 O9 dtvb now,tvbnow,bttvb睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........公仔箱論壇+ m5 T) d- I$ Q7 @7 _
mnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
% i0 w9 I* l$ _! X+ \1 E1 kwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-16 11:53 AM
1 D+ a4 f4 t- Y) h, ~: b! y; {公仔箱論壇1 t( e2 O% A, U* w) ]8 r
唔係呀.. 我有同媽咪一齊聽呢套劇架.. 一路聽一路玩game
, |  Q$ m# W- v4 @
$ m! S5 E# m( m- P7 H# l我响27集就係睇咗嗰一陳間.. 見到啲好笑野呀...丁一元用口對樽口飲緊支酒.. 莊繼宗之後攞嚟對樽口飲... 之後丁一元再攞番嚟飲唔係對樽口架.. 係隔空飲架.. 佢居然驚人地啲口水呀.. 一啲都唔專業.. 呢一刻陳生又比黃生比下去喇.. 所以呢.. 黃生好啲
《大藥坊》不太理想...希望《飛虎2》及《老表你好HEA》會理想啦
2 c3 u; _* z/ f/ D, W# b最後請各位繼續支持及睇劇時遇見各類趣事...歡迎各位會員發帖/回帖分享精彩內容給大家觀看
后面几集好睇好多了,期待不一样的结局
不一樣的結局.....今晚居然係呢套佔咗九點半後的時段...
3 B5 h: q; X# n* ~: p& j& g公仔箱論壇5 ~0 d; ?9 E8 Y, i( R9 B
發夢解毒,魏俊之死....一元大勇又迴光反照....最後離奇山上出現...公仔箱論壇" ^( i* k/ p+ G# _" w# y8 U

$ j7 Q! i: N; L% @  v/ PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。四個字一頭霧水...或者呢啲神劇係我地凡人係睇唔明的。
& I# f4 d) |( z  _. ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! i7 i  i8 M4 K* p; cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無嘢好評....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆