返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 f/ C$ o( D) R  N

# e; h- P" @) `" b3 K/ itvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com  U( c8 D5 `5 x0 {' ?. V
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱公仔箱論壇1 f$ G5 B: a6 u" H. b. p/ `
www.tvboxnow.com5 U! o6 i  l* @0 q

( t' v  z* S! D/ `5 F) |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
  H3 x" `- q- Z/ y9 j7 ymnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
www.tvboxnow.com: A4 H6 Q' _- F" i$ h# g
mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!) I- {# |  v' ?; j; C6 s5 c. f
大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
  U$ B. }6 n5 ?" j! o/ b哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。www.tvboxnow.com7 U/ c* Q3 a  v7 Q; \
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
0 J- R1 b5 v* K# \tvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com( A5 M7 ]/ z$ W" j: S, d5 E7 P! L( X
5 p5 P% |) d0 N* i5 t, G5 A: t
- |5 r, i+ }1 r
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇
; m2 o; H3 i3 U; a. Zwww.tvboxnow.com將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇
# Y' n- z: r& ewww.tvboxnow.com將來無聊可能會看公仔箱論壇. J8 A0 a: z+ j; j) [4 V9 j7 I
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
9 ~7 w6 B9 B6 E4 A6 v( Ztvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb% v: g0 b4 W6 N$ O$ Y
有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
tvb now,tvbnow,bttvb+ b) A5 n& k" l0 C1 z# Q/ Y
哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, t& t4 t3 q7 v5 U
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
2 c2 V. U# `& v, _. o. bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com, a1 o. x$ J0 V
. F* M5 V) t! v0 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 m4 z5 A2 u! s+ Swww.tvboxnow.com2934218tvb now,tvbnow,bttvb7 h' t+ t1 X4 C" p: l6 w5 o: ^
leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
) P1 k- ]* J% p; J; Q) a" ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 G& E+ K( B, P+ Q$ ktvb now,tvbnow,bttvb睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-10 11:30 AM 編輯 www.tvboxnow.com/ K! J6 o' P2 W
' h' b* Y0 r2 y& @- w3 E
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 T6 v% \1 \# m$ t! T& {

( W5 w7 W* T! ^6 H; ]# l有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛1 d; Q  }  u; k8 b" h) X$ _3 k
大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
3 k9 Z9 S4 A+ H8 ]6 f0 e
% U1 N$ n& r, H6 p
丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件