返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
& J, e5 n+ E  l" J2934800www.tvboxnow.com- p$ k2 Y& R% x# C$ ^
丁一元机會大啩啲。
& o+ K; z) c, q: f+ ^www.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
www.tvboxnow.com' i4 C" |) r3 P1 ~0 Y6 }
# B6 I$ `& I2 v! R  a
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
9 K$ }% Y) G# ~: F) e
公仔箱論壇" i& ]' t, o0 M4 P! q. y
乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
' v: w& a; M6 T+ q* x! Gwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
9 I9 `6 I, x) K( `$ X$ j2 W" B
陳生個主角好似重要啲啲....tvb now,tvbnow,bttvb& K! }1 }+ T8 Q7 i

4 \" x( `. E0 `www.tvboxnow.com我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。tvb now,tvbnow,bttvb8 G9 o7 E1 i8 s# x: s; e( S1 M
Er......Er.....5 c) E2 [  v7 @. H/ x, `- I
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?公仔箱論壇8 S& v$ m, N+ V
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

( @2 |  g9 Z6 S5 |4 K4 h6 Ltvb now,tvbnow,bttvb陳生個主角好似重要啲啲....% D; P2 a/ J1 d; T6 D' c' H
9 [# X! F  U1 v1 I' t9 I- f! J; W
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。tvb now,tvbnow,bttvb! R( \* i% w$ Y' F  \0 j" B
Er......Er.....7 c2 }" P* E+ O: q2 z0 q, v# O
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?( d9 }! I; \* u9 @; G, y
2935583 ...tvb now,tvbnow,bttvb! P9 x* }% S- M) U- L
leekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
! e# ^; q* P; W+ E( kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' s) K0 c6 R6 O0 I3 G* e
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..www.tvboxnow.com1 U/ X: F( a( q4 G6 ^' }
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫
& F6 ]$ C& o' n7 ^1 ?( U- k  z* G一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。; V: S) H4 W6 s" w' l$ |, [7 R* S3 I5 s
嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....; h" F2 q; B) L2 j, X
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
! L; w  k+ E7 e
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....公仔箱論壇; w. Q" |  z; l
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
% ^  [9 @# Y. J% [, N* Y) _tvb now,tvbnow,bttvb
% G  p$ s3 }) I2 T- V  I$ h6 ?2 h不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
www.tvboxnow.com) m- a+ e, @3 d2 [; J. N
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...# [# ]% ~2 A7 I: n- {( V5 D
timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
, {! S/ C' X# w8 q4 P* v3 V' R999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
3 X! g' J1 }) m' S2 ptvb now,tvbnow,bttvb- U/ p1 X' i1 \0 x5 Q* ~& y' E
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
, {# n! D1 m) S9 t1 W: swww.tvboxnow.com講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 .... u* a# b$ i, D* ^0 `: A5 L  m
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
9 Q% G% V! Y8 c( P2 C我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........www.tvboxnow.com0 Z5 i, a( X9 g1 d# h7 s
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
. i0 H+ ~4 T- r* K  B我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
0 ]4 A% l7 \7 e* P4 c公仔箱論壇唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
0 d8 ^0 Q7 q" g6 h0 C2 C& Dtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 N. c- Z4 T, l8 j# _
www.tvboxnow.com% p; F: n$ T; c6 J
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
: |- X3 I) l4 Z5 o公仔箱論壇公仔箱論壇0 g, V4 |0 m! i( S
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
4 `2 g% W& r' I( s公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
' \2 H3 I+ P/ d6 O& s; g公仔箱論壇細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。+ _+ q  h. g( v2 }  O; f& o" D
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶www.tvboxnow.com5 A: T* v; o1 ?! T% T
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
公仔箱論壇- E4 I& o3 ?( I4 |
其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.