返回列表 回復 發帖
仲未聽第六第七集呀.. 不過唔係咁like有人死... 9 D+ g/ o- O, s. [% @0 u( B
大文細佬 發表於 2014-9-17 01:34 AM
2 @9 L& j, v3 j% Ywww.tvboxnow.com 哈哈...我啱啱聽咗一半、睇咗一半啦,睇呢兩集時香港打大風呀。
' |7 v: I* ?- X" J' F  TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 公仔箱論壇; `* i; D0 U5 ]# ?) J+ {
無架啦,無架啦,大哥繼祖死咗後短時間內冇重要角色瓜啦啩?公仔箱論壇$ L+ ]9 l: t% }' \

0 |2 p6 ~' @! k' y2 qtvb now,tvbnow,bttvb唉吔,杜蔘啱啱先喺死囚室「吔」咗人哋隻斬頭雞咋喎,咁即係......
$ N! V* {# Q$ r/ Y' o9 F' Cwww.tvboxnow.com
0 {7 F1 r/ V5 b. ktvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
潘志文都好似好耐無做香港劇集
: u; Q3 s# L; K6 {; O/ Bwww.tvboxnow.comkkchau 發表於 2014-9-17 02:49 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 K+ i% |5 R8 Q3 X, T8 L
係呀,好耐冇見「潘翁」啦。# y' L. G3 D9 g5 X7 l4 B+ I, h

9 C! o8 U' h( q, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。《大地恩情之古都驚雷》飾容亨
( Y, t+ x* m2 L+ ~. p# J8 T% ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
很不错的一部电视剧
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。
很喜欢锺嘉欣。她本身很清纯,已经足够。现在影视圈中,很少这类质地纯净的女子。她不需要去扮演冶艳,性感或粗豪的另类角色。这份纯真已非常难得了。 ...
4 x$ h3 U' i/ B# |/ Q# @rosabobo 發表於 2014-9-18 05:07 AM
! B8 `( Z; ?" m) j. RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 q) i" l. ^& {* _, t! c9 Gwww.tvboxnow.com同意,所以我咪話佢係演杜佳期嘅不二之選囉。
很不错的一部电视剧
: z0 ?& n: A8 ]6 U. }, F清晨一边 發表於 2014-9-17 08:20 PM
1 x6 N# ]. N# X6 ~
慢熱啦,應該係越來越多人睇架啦。
' B) Y' w+ f& D6 d( ]tvb now,tvbnow,bttvb1-5集平均收視23點,最高28點。
看了几集, 还可以。最好越做越好。给我们看多一点好戏。
嘉欣BB做戲真係唔錯
* z# E' }' ~: K演技真係好好
熟女嘉欣
嘉欣BB做戲真係唔錯6 n$ ]% l4 K3 Z
演技真係好好
- X3 V* s5 @& _tvb now,tvbnow,bttvbyimmh2014 發表於 2014-9-19 07:49 AM
5 s5 x4 ^; B, X1 b2 B' y公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb- x3 e. _$ v% h' h) w/ d2 e, s
我暫時比嘉欣78分,但隨劇情發展應該仲有得加。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 03:30 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* |5 t1 s8 a/ i' @% @+ G" h) T2 x$ y
www.tvboxnow.com* M: q2 C- \3 [) M5 G7 D5 Z9 X
熟女嘉欣
2 @% f1 O$ z: O2 R  Q) o$ ]joeb66 發表於 2014-9-19 11:33 AM
, y' T. x* W; @' i2 k! f4 |) ^哈哈......咁快就「熟咗」。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 b' R/ |9 E$ M% O2 d: Y& ]; [
不過,正如我前日講,30頭真係女演員嘅最黃金時期嘅開端,希望BB好好掌握佢嘅黃金十年啦。
# c. H* U- n; E! t' Q! W. j# F  V5 Q7 U公仔箱論壇
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?
# X6 ?: q) _0 s) d  V$ h1 atvb now,tvbnow,bttvb
6 G0 Y0 d4 T: h& |www.tvboxnow.com順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明有幾奸.. 佢地有乜理由心底裡仲會覺得佢個女許君約對佢地咁忠誠呢?? 更何況莊繼宗同表妹相處時應該知道個表妹係幾有機心先至得架嘛... 人性根本無可能會分得咁清楚... 爸爸奸.. 係人都唔會太接受佢啲仔女係忠嘅.. 除非佢啲仔女表現真正為人係正直喇! 但許君約表現得唔係喎! 就好似香港警察入職前都要check埋家庭背景喇!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-20 03:51 PM 編輯 7 j, b* ?. c9 i& o! N

% t5 l3 s2 R2 V* m! F* K3 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?tvb now,tvbnow,bttvb  p$ J6 t( i5 F" `; C8 q

8 Q' s$ l) F+ ]0 ?順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
! C- K! W# O" J* Q' [大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
3 z; c) K0 Z) u8 K) V* p2 j( J
唔! 好詳細嘅人格分析啊。
" V0 U- B  J9 [% jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ q) S; x8 C6 T) Gtvb now,tvbnow,bttvb其實,劇裡面類似細佬你舉嘅唔合理人物個性及表現我都覺得有幾個,不過而家整理緊,希望可以夾埋你嘅example,下週可以喺主帖正式討論。www.tvboxnow.com* u4 q& W" V- E2 E
其他網友都可以提供見解架。
我覺得嘉欣BB個樣好似吳尊... 兄妹定係姊弟呀?2 ]. k& L; I+ u5 x
! ?+ f" R, E# A) w, G+ }; |
順帶一提.. 琴晚啱啱聽睇完至第九集.. 唔知大家有無覺得好奇怪呢.. 我個人認為, 人好難分善惡... 點解會有感而發呢??.. 係因為我睇完九集... 莊家啲人明明知道許崇明 ...
2 y& n1 V. G9 K+ ]/ ^3 D$ H大文細佬 發表於 2014-9-20 01:19 AM
0 u( \, L6 A9 g& J9 G. f0 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
* n  g4 w9 K. l. m5 d的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
3 `( X( \* p9 ?( |% Q; eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 T4 \) K9 l( Z
好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!