返回列表 回復 發帖
9 I: z: S. L# ^  h咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
, B7 w$ ]; }4 U! sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。tvb now,tvbnow,bttvb$ F) a9 v3 t! x1 t  x
8 C& ?0 a7 |( h1 D1 @. b; X- x公仔箱論壇2942005公仔箱論壇# B  |* Y6 K' V8 w. E- x% T4 }: n
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
( h3 Z9 e- d( i0 v/ m" j3 ~1 v: e$ Z7 `0 F
一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!
& h' N* P9 Q9 y- n+ i3 ]  `pknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
9 w, \) k; f- j$ ?2 K
係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
  _1 x2 o0 ?  O% o. C( ?  z認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...
3 h# T5 q$ R) {2 _2 ~4 s+ b3 J最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!
3 j7 p. _5 }  ywww.tvboxnow.com認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...公仔箱論壇) D% G4 H& r: W0 F
最後期待這套勵志 ...
7 t: U" j/ V$ o" k( [" J2 stimmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
www.tvboxnow.com8 C8 g3 g$ P% R* c$ t
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 d4 u4 h6 [: F
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。www.tvboxnow.com% K4 D% ~" B1 Z+ n
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
2 i& P+ f, M- u1 n
www.tvboxnow.com& \# Q- M: t/ Q
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。
0 }8 z+ O/ f  ?5 P- S# g; \/ \www.tvboxnow.com公仔箱論壇2 L" m- y% N- k( x& s
但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。公仔箱論壇% l) H! q1 d" z; ~$ d! O
公仔箱論壇& v1 W1 g( X2 y: d
看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

0 w% g# a$ L' gwww.tvboxnow.com
9 q- q! P. A8 I" V9 X& V3 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...
+ o) G1 s1 C: Z4 A0 T4 ]% d1 a0 c大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; x2 B6 M2 [  @9 [1 r
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。公仔箱論壇' r6 P. c5 L, W- I2 ^! b4 m
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
7 q4 p+ y# q, {tvb now,tvbnow,bttvb

: \( [8 F. }8 {' ~9 e3 o
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
2 m7 K. {1 n4 f% M: k, MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
公仔箱論壇7 X. u& e7 a( ~0 N' P
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
; x7 F& ]7 I  z9 g9 ctvb now,tvbnow,bttvb想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
2 I: X$ v* R/ \( @) X1 K- j4 Hwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb; o/ o. A, u+ }3 W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ o. _/ y( D' F2 Q) r
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
www.tvboxnow.com$ M, g6 y. D: f: W; N, i% w
7 ^3 Z5 Y, |4 z2 G. o( R
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
$ v% Z7 v6 m+ _) u% }$ Y5 ^除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無. @4 D" C! U% [5 J
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
8 ~! F4 e8 E% A0 \4 z
& p: B6 y" s& C9 T公仔箱論壇可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
1 X: U3 C) ?: S: a7 {5 T公仔箱論壇除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
; W* N2 I: v' W# f+ _* zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
. n' o. H1 Q' x3 o8 m: w& \呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。
5 k" j/ G5 I6 Zwww.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件