返回列表 回復 發帖
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
% s$ J. {# Z4 J9 Z  H) g* y6 r3 Ctvb now,tvbnow,bttvb因為近期劇情真係超悶...........
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
5 e5 d! g0 S$ `* r* dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為近期劇情真係超悶...........
8 U" f# l; S  ztvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
3 \$ y. q; }6 w5 O2 j& `' V

) Q9 i* F# j; ^5 Nwww.tvboxnow.com我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
- p4 h2 R1 r4 g
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
$ `. M8 Z$ K; gwww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
5 M( x& P* U2 l( y$ V1 E( B$ ~www.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ e; J: x2 v- z9 d
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
: H' z" W1 |- ]2 u& L0 D# W# q6 cmnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
6 C+ j9 _4 \# D" H: S公仔箱論壇
4 B3 C: d! y/ i千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( N1 n  ^, x  o" I7 R4 w
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# p0 @2 X) ?9 X7 E7 `/ P! C7 p
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& H9 {; K- D5 q4 q9 F0 y! C" H& @
8 P# I6 ]* h* T2 U8 B1 H9 c! G
沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉
& S. h- W( F; ?& R- E8 Ltvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇5 e& Q9 c8 L" I3 ?2 \$ j* |* M
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
! o9 o" e  w6 B( g& Z, E- S% u5 Lwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-10 12:50 AM
3 [; t' ?& e; k$ Bwww.tvboxnow.com我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙
公仔箱論壇: W* G3 I8 P) _9 P5 q" D% M

- p$ h- J# g6 lwww.tvboxnow.com.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
- N  P, H/ s& L6 E1 R+ p6 |www.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-10 12:49 AM
! G5 B% J) X/ \" ?+ Q& K9 j- S公仔箱論壇唔知呢 有邊個大哥大大知嘅?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- `3 p) J0 d0 Q- E
我都係阿大佬 食完飯,睇D笑料節目帮助消化。正所為笑一笑世界正美妙+ \# i; Y6 @; n5 m) }3 e
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:07 PM
' I( n0 N. \0 ?1 h. w8 X& B) B
7 w+ z- y) v$ w  j5 C: Q我睇sunday扮野王唔至笑.. 係笑到咳唔停呀.. 可能我感冒未清.. 搞到屋企人唔比我睇好笑嘅電視添..
+ t% S2 N/ @2 ~+ ctvb now,tvbnow,bttvb
# m8 E2 _3 k- e: ^* N9 o我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無.. www.tvboxnow.com) F5 x$ e5 S" v* g' }% @  e2 S
大文細佬 發表於 2014-10-10 12:46 AM
6 M# J0 E5 [; e& }( ^9 W咁細佬你要等《大藥坊》後嘅《老表你好Hea!》囉.....
7 I, u. ?& ^% t# H/ ]& M
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
其實我對這劇,真的無好感,新藥用舊方
一貫無線劇集水準,老土的...
CCTVB亞視化重有乜好講
CCTVB亞視化重有乜好講
. L; [! f- N" o9 y6 O2 T% L梁嘉琪 發表於 2014-10-12 05:59 PM
公仔箱論壇4 B* j* N! [1 a; Z
點樣亞視化呢,講多啲比我知吖?我有興緻聽。
套劇好悶,希望快D完
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽