返回列表 回復 發帖
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情仲加埋唔logic
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
% Y% c) O- `) l+ Z" c- L9 M% {" O大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ j! B- j2 e9 {
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅<老表你好HEA>
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
7 P$ O! t! J1 O' m/ |公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
www.tvboxnow.com$ _- D+ z( R+ m4 v0 Y
tvb now,tvbnow,bttvb1 L( C* M  d0 l

/ a2 g6 U7 c" @7 e咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!0 T% t. ~. C# B- p1 X
6 N) ]3 ?# w; \8 g. X我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅
  f- |% R2 c; R2 @$ m4 A1 l& m" Dmnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
! D$ [9 i. ]1 ?  a* g5 P公仔箱論壇
2 k1 ?4 V& b! i% B希望我地對老表祈望咁大.. 唔好失望喇.
- z! @, G, X5 Y# L% L3 v# e公仔箱論壇
  H/ K$ T$ y8 ]3 B6 G) V( k2 @公仔箱論壇
" O. w% R2 ^  Ptvb now,tvbnow,bttvb咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!tvb now,tvbnow,bttvb' d$ _! h% D5 P+ I8 Q

3 O: b3 b' L3 w+ T$ m9 g# WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-10-15 01:26 PM
公仔箱論壇6 d* T0 Q3 _+ B/ {& P+ \1 M( `

1 Y5 J  D4 R- j; ]# |www.tvboxnow.com仲有好多... 例如估到高ling一定會死
4 s! r+ b- N; b5 ?( p9 J2 ^) [; h& l大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
: U4 V: x9 ~3 F& k6 w" k) [www.tvboxnow.com
  M" I6 l& k/ q' J* B所以我臨尾都喺劇集綜合吹水版搞番個「純粹靠估大結局派獎遊戲」,不過呢,啲結局答案都應該好易估中,哈......
* H& a5 l  I8 ~5 K" L
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅
$ Y  |% x3 |+ M" e" q5 bmnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" j, ^5 |* v& L( p; O( E7 j
睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........9 G& _( \3 ?7 n/ q" T0 f8 l: @' @: ~
mnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
; [+ P% _: _+ m. l8 E: H睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........
: M( W4 v- \6 ]7 Q( T( W, h/ Z7 a公仔箱論壇mnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
! z3 V4 j0 k. e! Y9 v, T4 Utvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-16 11:53 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 M! O* v* y* q' c( ^+ Z' ^, t

# ^' A* i% D% ^www.tvboxnow.com唔係呀.. 我有同媽咪一齊聽呢套劇架.. 一路聽一路玩game
& h, {2 Y1 U7 u) L# S
. ?: X8 K1 N- B0 Y# Z) ]公仔箱論壇我响27集就係睇咗嗰一陳間.. 見到啲好笑野呀...丁一元用口對樽口飲緊支酒.. 莊繼宗之後攞嚟對樽口飲... 之後丁一元再攞番嚟飲唔係對樽口架.. 係隔空飲架.. 佢居然驚人地啲口水呀.. 一啲都唔專業.. 呢一刻陳生又比黃生比下去喇.. 所以呢.. 黃生好啲
《大藥坊》不太理想...希望《飛虎2》及《老表你好HEA》會理想啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, p0 W$ {( w; @$ @1 i6 Y- i
最後請各位繼續支持及睇劇時遇見各類趣事...歡迎各位會員發帖/回帖分享精彩內容給大家觀看
后面几集好睇好多了,期待不一样的结局
不一樣的結局.....今晚居然係呢套佔咗九點半後的時段...! M3 t9 a* K4 X7 o

1 v; C9 r" v/ J5 a$ U( y公仔箱論壇發夢解毒,魏俊之死....一元大勇又迴光反照....最後離奇山上出現...
* Y7 w' C1 r8 X- S# I
: G/ k  I3 N" O8 P四個字一頭霧水...或者呢啲神劇係我地凡人係睇唔明的。
" D9 h% M! |( A9 }) dwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Q8 {- Y) S+ ^3 b- v0 P
無嘢好評....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆