返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。
9 E) F8 w5 _! C$ }2 e& a- e, n, d0 I公仔箱論壇因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈./ Z* [: G7 F9 j* K/ ?/ c
" v0 ~" J+ Q. y2 m' A& dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( I+ t% ?: i# q6 @" dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ Q% n" I8 G1 W( Y' q+ R' s# r  Vleekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 [% n4 _& k3 R4 W* K, Q6 i

' ~# I6 R" {1 Y6 |不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ?0 l1 n0 t7 T+ S+ {! Q. G

: y0 ~/ c9 h* s+ F佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' N4 ?$ {: \$ ~: b
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
" H% P4 a7 m. b+ R4 l& C
男人到30歲後會開始脫髮... tvb now,tvbnow,bttvb+ K) ~6 P8 D6 C# k/ R% S7 {, v- Y
還是不明白為什麼女性髮型!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ x( O0 A6 j) p
男人到30歲後會開始脫髮... 公仔箱論壇; S4 ~" s0 z- y
還是不明白為什麼女性髮型! 公仔箱論壇( l$ v4 D. r0 a7 x! m$ K" S
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
# ?! q0 W7 U6 m' o
係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 / \( l' p" [1 r: A+ c; K
tvb now,tvbnow,bttvb; d9 R/ Z  B* |" i. f/ B2 G
8 L  n) S# M; a9 `* WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ K  u' _4 u" N* x1 B+ O5 dtvb now,tvbnow,bttvb佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地tvb now,tvbnow,bttvb! G; A$ q. Q- m0 p6 A
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
公仔箱論壇$ Y% F/ R9 J. h8 E4 x1 K4 |1 ^

- z3 n- f; y5 ktvb now,tvbnow,bttvb嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇8 b+ |3 J/ _( Z" g! t# l4 Y
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?
) y. g1 n9 |0 E) D( d& f4 t公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
( h( e2 S8 M$ n* S$ t( X公仔箱論壇我諗唔會啩,又爭家產呀?
% L8 i8 ^: m1 [9 K9 \# ~& X, o
* K; K$ l9 m; PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
0 ~; M/ d5 P3 W# m, p- }" x公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
- @0 J+ ~- K# B% K7 R3 z公仔箱論壇貓姐要求好高咁噃。公仔箱論壇6 ?# I; V: @7 g
咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?% A* G  b/ Z- w' Q
講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
2 b- ~( \* Q4 s  y2 X( F& Z% l( U. V公仔箱論壇
3 n% [! \: d2 E% ^: ]0 N6 u不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...www.tvboxnow.com' a3 e* V( e6 H
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 H1 Z$ O6 m" r( ^2 n
6 L% g7 u5 N: J6 I) g. s/ d2 l
可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
9 f9 y" s* z  T* C/ J! T
我諗唔會啩,又爭家產呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 h8 g8 y0 L8 _1 C. K/ k
leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
( ^) H4 q3 k" ~) E, c, x* E不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題
) T+ Y8 Q. _8 D; H鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。