返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
* ?) p& z9 h! V5 b0 Z! n7 R2934800公仔箱論壇  ?) _  ]& Y- w3 x+ P
丁一元机會大啩啲。
& I) l" X8 |$ E2 pwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( |( H! `$ ^0 `; S

4 E, b' Y- L, {! N: j. g# v乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
: a1 r5 }  C) c/ F! k+ [- G) F

) U+ F8 }+ B" r) O5 X0 e- m3 |% S公仔箱論壇乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
8 l' K% r. L4 Q9 U* @& K+ L  zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
+ H' K* g" f5 }. Z% \陳生個主角好似重要啲啲....
8 N) D1 W: a, Z2 i, t) L( q3 kwww.tvboxnow.com
5 ?# _. s, v3 [# Htvb now,tvbnow,bttvb我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
8 c, d  J' Y" }0 C. Gwww.tvboxnow.comEr......Er.....
' l& _/ @; m0 @5 D! }可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 W" J  R& ^3 u- o
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

7 t* @: N( K! O" t$ w5 m+ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。陳生個主角好似重要啲啲....
# r3 I7 \7 Y9 C; S& {) d公仔箱論壇 www.tvboxnow.com5 C/ k% @" |+ o# o7 R8 }
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。公仔箱論壇  j  T: w0 \9 o2 c# j- V$ s
Er......Er.....
0 N. Z9 X: K& }7 U2 gtvb now,tvbnow,bttvb可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?) S* n& L  N5 S
2935583 ...
2 `7 I( k. [- y2 Z% c" U# @, Ntvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, G& ~8 x" J  h# @- G

! D% {% N0 e- {4 i0 J8 {各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
) I4 R' p0 v/ e! V1 L5 k) N) r講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫公仔箱論壇" o. t6 e' t$ [
一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。
& n3 ~/ D5 q/ \- O% b& T公仔箱論壇嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....www.tvboxnow.com5 o/ a, h9 ?) ?" ?0 h5 K5 _
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
: B7 f$ E2 d3 `
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....公仔箱論壇$ i1 A0 n9 m4 M9 ^; ]1 f1 a+ {
黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
: G( U( m- B6 h+ ywww.tvboxnow.com- R0 N  T9 k& Q& `3 }' ^, V0 F
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
. {7 M' h/ i2 X- @% _1 X/ ]' Uwww.tvboxnow.com吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
7 W3 D: @) I, Vtvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
$ p/ u- J" |5 _( H# T& p2 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
www.tvboxnow.com: R9 [. B/ Z0 d* g/ c! K/ F

3 D7 U' F' Q% c8 P; a) B公仔箱論壇各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
' |8 A5 \3 f* f# Y: m* M公仔箱論壇講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...
1 y! L; W, d& J; f8 Y公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
; o3 s# Y! O/ B6 K3 m( s! Z
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 J% W/ {6 J/ c) R
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
tvb now,tvbnow,bttvb8 Z! Z* Z) u& @: \4 `, `& Q
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
: t( ]* J- U3 q+ P. R6 [/ R$ Vtvb now,tvbnow,bttvb唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
, b6 z& G" h* i% O/ \7 z1 I2 v+ RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 F6 t, c! n) x  A8 M
tvb now,tvbnow,bttvb" h0 W# ?' a3 e8 h
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
tvb now,tvbnow,bttvb5 @6 l6 e2 N. [" s' y: i

7 a0 |. k8 c6 t1 T' c# e, c咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
! V* r7 R  I* n0 D2 P- yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; x$ @8 Q+ E! J) m( l2 o
細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。2 w" k. F& k9 E( G0 Q9 l
我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶公仔箱論壇: p* n0 A# K; F- M2 E
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
! i) K; a$ h. ]3 a) o, K, G) {其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.